Izdvajamo Politika

GrO Narodne stranke Zaječar: Zahtevamo ostavku direktora zaječarskog pozorišta

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Povodom sinoćnjeg incidenta na „Večeri sevdaha“ u Zaječaru, kada su zbog nesuglasica organizatora učesnici programa bili primorani da se najavljuju sami, oglasili su se i predstavnici Gradskog odbora „Narodne stranke“ u Zaječaru zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

“ Mi, Zaječarci, okupljeni oko Narodne stranke Zaječar, najoštrije osuđujemo bahato, nekulturno, antizaječarsko ponašanje Negotinca na privremenom radu u Zaječaru, takozvanog gospodina Đuričića, direktora Narodnog pozorišta Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, koji je po nalogu svog šefa, (antizaječarca, Boranina na dugogodišnjem privremenom radu u našem gradu, gde se predstavlja kao gradonačelnik), dao sebi za pravo da na jednom kulturnom događaju, kakovo je „Veče sevdaha“, u maniru najgorih poltičkih komesara bude cenzor.

Ovim i ovakvim Vašim ponašanjem, ne samo da niste dostojni obavljanja funkcije na kojoj se nalazite, već brukate naš Zaječar, a pogotovu skrnavite ime našeg velikana, Zaječarca Zorana radmilovića.

Zbog ovog skandala koji ste priredili, tražimo momentalnu Vašu ostavku.

Sa gnušanjem, Zaječarci
Gradski odbor Narodne stranke“

2 komentara

  • naravno….treba ga najuriti iz grada…sve djuričiće i ostale podguzne muve,kako kaze njičić boško…OSTAVKA !! NEGO ŠTA !!! kreteni šetaju Zaječarom..NAPOLJE !!!!

  • Konačno , budi se Zaječar , oterajmo sa vlasti ove štetnike koji nam uništiše Zaječar !!!

Dodaj komentar