Društvo

Gradsko veće: Izmena odluke o ukidanju Ustanove Gitarijada, pokretanje postupka likvidacije nad JP „Urbanizam“…

foto: radiomagnum.rs
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

U Zaječaru je u 10 sati počela sednica Gradskog veća.

Na dnevnom redu sednice je dopuna odluke o socijalnoj zaštiti gradjana na teritoriji Grada Zaječara, izmena odluke o komunalnom uredjenju na teritoriji Grada, izmena odluke o ukidanju Ustanove Gitarijada, Nacrt odluke o usvajanju plana detaljne regulacije za ekploataciju i preradu gradjevinskog kamena iz ležišta „Rgotski Krš“.

Gradski većnici danas odlučuju i o pokretanju postupka likvidacije nad Javnim preduzecem za urbanizam i projektovanje „Urbanizam Zaječar“, o taksi prevozu putnika na teritoriji Grada Zaječara, o imenovanju upravnika Pozorišta Timočke krajine Zoran Radmilović, o imenovanju predsednika Nadzornog odbora Sportkso-poslovnog centra „Timok“ DOO, o razrešenju i imenovanju vd direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća „Zaječar“.

Nacrt rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća Vodovod za 2016. godinu, Nacrt rešenja o davanju saglasnoasti JKP Zaječarparking na cenovnik korišćenja javnih parkirališta, Nacrt mišljenja na predlog plana upisa učenika za školsku 2016/17. godinu u Ekonomsko trgovinsku školu, Tehničku skolu i Medicinsku školu u Zaječaru, takođe se nalaze na dnevnom redu današnje sednice.

Većnici danas razmatraju i predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za rešavanje stambenih potreba, Predlog zaključka o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja Grada Zaječara za 2016. godinu, Izveštaj Komisije za sprovođenje akcije „Septembar mesec čistoće“ Grada Zaječara u 2015. godini, molbu Rukometnog kluba Mladost za dobijanje na korišcenje mini busa i molbu Društva Roma Zaječar za odobravanje finansijske pomoći povodom organizacije slave Bibijako Đive.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar