Društvo

Grad Zaječar dobio licencu-Softversko rešenje za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

FOTO: Pixabay.com

Grad Zaječar je dobio licencu za korišćenje softverskog rešenja koji omogućava slanje i prijem različitih informacija kroz različite i nezavisne kanale komunikacije -Integralni sistem za upravljanje odnosno sa korisnicima. Naime,ova platforma je donacija Vlade Republike Srbije, Kancelarije za informacione tehnologije i elеktronsku upravu, koja obezbeđuje besplatnu instalaciju i korišćenje softvera.

Korišćenjem ovog softverskog rešenja za komunikaciju sa građanima doprinosi se značajnom skraćivanju vremеna potrebnog za obradu predmeta i unapređenju kvaliteta pružanja usluga javne uprave, te uspostavljanju efikasnog načina opštenja stranaka i državnih organa u pisanom ili usmenom obliku, uz omogućavanjе pravnе sigurnosti i ekonomičnosti postupka, odnosno ispunjavanja uslova za uspostavljanjе i puno ostvarivanjе usluga elektronske uprave.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije na ovaj način pruža mogućnost gradskim i opštinskim upravama da unaprеdе svoju internu komunikaciju, ali pre svega komunikaciju sa građanima.

Izvor: zajecar.info

Dodaj komentar