fbpx

GRAD NANEO VELIKU ŠTETU ŠIROM SRBIJE – ZAJEČARSKI STRELCI NA VISINI ZADATKA!

Preporuka:

Predstavom „Bliskost“ zaječarsko pozorište oduševilo publiku u Loznici i Virovotici

Nakon učešća na 15. festivalu „Virovitičke kazališne svečanosti – VIRKAS“ 22. februara, Narodno pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ gostovalo...

Rukometašice Zaječara 1949 poražene od Bekamenta

Aranđelovačka ekipa Bekamenta savladala je "Amazonke" sa Timoka na utakmici odigranoj u hali pod Kraljevicom, rezultatom 33:22 u okviru...

Danas su zimske zadušnice: Dan sećanja na preminule

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave Velike zimske zadušnice. Obeležava se sećanje na sve preminule. Ide se na...
- Reklama -

Snažno nevreme praćeno gradom zahvatilo je zapadnu Srbiju, a gradonosni oblaci nadvili su se i nad Timočkom krajinom.

Grad je u Užicu naneo veliku štetu.

Tačno u 12 časova danas poligon „Bor“ uputio je strelcima sa područija Boljevca, Bora, Negotina, Zaječara i Majdanpeka da se upute odmah po prijemu naredbe na svoje stanice i prustupe ispaljivanju raketa.

Foto: RHMZ

Protivgradna odbrana na teritoriji Zaječara pristupila je ispaljivanju raketa u 12.45 časova i od tog momenta do sada ispaljeno je više desetina protivgradnih raketa.

Strelci na teritoriji Bora, Boljevca, Negotina, Majdanpeka i Zaječara još uvek se nalaze na svojim pozicijama, jer, kako nezvanično saznajemo, opasnost još uvek nije prošla.

Najveću pretnju predstavlja činjenica da je nekoliko stanica ostalo bez protivgradnih raketa, a među njima je i nekoliko pozicija u Zaječaru.

Protivgradna odbrana Zaječara za sada je na visini zadatka, i samo zahvaljujući odgovornosti i ozbiljnosti sa kojom su strelci pristupili ovom zadatku Zaječar nije pretrpeo štetu.

Foto: Užice danas / Nikola Tanović

izvor: glas-zajecara.com

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: