Politika

GO SNS-a u Zaječaru predložio Vučića za predsedničkog kandidata

foto: www.loznicainfo.com

Gradski odbor Srpske napredne stranke Zaječar je na sinoćnjem sastanku jednoglasno predložio Aleksandra Vučića za predsedničkog kandidata na predstojećoj Skupštini Srpske napredne stranke koja će biti održana 27. novembra.

Boško Ničić, član Predsedništva, je prilikom obraćanja predsednicima mesnih odbora posebno naglasio da je Aleksandar Vučić jedina ličnost koja može da obezbedi rezultate, rejting i kontinuitet u razvoju Srbije. Ničić je rekao da bi svaka druga promena dovela u pitanje razvoj Srbije, dolazak investitora, izgradnju puteva. Ničić je dodao da je predsednik Aleksandar Vučić pokazao kako se stiče poverenje građana, a Srbija na čelu sa njim nezaustavljivo napreduje na svim poljima.

Kako je naveo Milan Stanković predsednik Gro SNS Zaječar, Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ispred sebe postavljaju visoke ciljeve i naporno rade na njihovom ostvarenju. Stanković je naglasio da država Srbija nije imala boljeg lidera i vođu, ne samo Srpske napredne stranke, nego i srpskog naroda.

Gradski odbor Zaječar pruža bezrezervnu podršku predsedniku Vučiću koji je zaslužan za sprovođenje ekonomskih reformi i sveukupni napredak Srbije!

Dodaj komentar