fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Mladi su budućnost - Zaječar moj dom Sport

FK Deli Jovan službenim rezultatom do pobede

Zbog ne dolaska ekipe iz Zvezdana, utakmica je okončana službenim rezultatom 3:0 za FK ”Deli Jovan” Salaš. Evo šta su za portal Zaječar online izjavili igrači FK Deli Jovan Salaš:

‘Razočaran sam. Pripremali smo se za ovu utakmicu, odvajali smo novčana sredstva kako bi uredili stadion i na najbolji način ugostili klub iz Zvezdana. Jednostavno, iz nama ne najavljenih razloga, isti nisu došli na megdan. Iako smo bili kondiciono spremni i golgeterski raspolozeni, nismo dobili šansu da odigramo poslednje kolo Međuopštinske fudbalske lige Zaječar-Boljevac. Ostaje žal za neodigranom utakmicom, jer nama je na prvom mestu uvek dobro druženje i fer igra… Uskraćeni smo, ali šta ćemo… Čekamo proleće i nove izazove! Osvojili smo 3 (službena) ”laka” boda i šta nam preostaje… Idemo dalje, u nove pobede!” – izjavio je jedan od fudbalera Deli Jovana iz Salaša – I. Stanković, nama poznatiji kao Igor Pixy.

Na Stakovićeve navode, svoj komentar je dodao i ”Bata Šone”: ”Tokom prethodne nedelje, aktivno smo radili kondicione treninge, posvetili smo svu ekipnu energiju ka ovoj utakmici, ali ostali smo uskraćeni… Ostali smo dužni našoj publici koja je došla u velikom broju da nas podrži i isprati našu poslednju utakmicu u jesenjem delu sezone…”

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar