fbpx
Društvo Izdvajamo

Fakultet za menadžment u Zaječaru upisao 23. generaciju studenata

FOTO: zajecaronline.com

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, 23. generaciji studenata podeljeni su indeksi. Na svečanosti, dodeljeno je 45 indeksa. Fakultet za menadžment u Zaječaru preko dve decenije uspešno obrazuje studente iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta.

FOTO: zajecaronline.com

Studentskom himnom “Gaudeamus igitur” (De Brevitate Vitae), počela je svečanost povodom dodele indeksa novoj generaciji studenata na Fakultetu za menadžment u Zaječaru. Ove godine je upisana 23. generacija studenata.

FOTO: zajecaronline.com

Novina u ovoj školskoj godini je i nov akreditovan studijski program – poslovna informatika.

“Podelili smo 45 indeksa budućim studentima iz Zaječara i drugih gradova. Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da smo sve programe akreditovali. Takođe, imamo ogranke i u Nišu, Kragujevcu i Požarevcu. Nedavno smo dobili akreditaciju da i za novi studijski program, to je poslovna informatika. Od danas, pa nadalje, možemo da upisujemo studente i na ovaj smer”, istakao je prof. dr Dragan Mihajlović – dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Prof. dr Dragan Mihajlović – dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru; FOTO: zajecaronline.com

Telegramom, buduće studente je pozdravio i čestitao im rektor Univerziteta prof. dr Mića Jovanović.

„Dragi brucoši, Megatrend Univerzitet, akademska porodica sa 12 fakulteta, jednim institutom, i ove godine širom otvara vrata svršenim srednjoškolcima, i nudi ulazak u svet rada, po najsavremenijim pedagoškim standardima. Od sveg srca želim vam dobrodošlicu u okrilje našeg Univerziteta“. rekao je Jovanović.

Takođe, u ime Grada Zaječara i gradonačelnika Boška Ničića, studentima se obratio i Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara.

„Vi ste ponos i bogatstvo ovog grada, jer na vama svet ostaje. Grad Zaječar će stvoriti uslove, da nakon završetka studiranja, možete da ostanete da radite u našem gradu. Strategija našeg grada je da se obezbede uslovi da budete ovde i da znanje koje steknete, primenjujete u našoj zemlji”, poručio je Stanković.

Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara; FOTO: zajecaronline.com

Svečanosti su prisustvovali i direktori srednjih škola u Zaječaru, predstavnici Gradske uprave Zaječar, predstavnici PIO fonda i Fonda za zdravstveno osiguranje u Zaječaru, kao i profesori na fakultetu.

FOTO: zajecaronline.com

Fakultet za menadžment u Zaječaru počeo je sa radom od 12. oktobra 1997. godine. Fakultet danas ima studijske programe koji se realizuju po najvišim standardima uz izvaredan nastavnički kadar.

FOTO: zajecaronline.com

Fakultet u 2019. godini obeležava 22 godine uspešnog rada i obrazovanja. Preko dve decenije uspešno obrazuje studente iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta. Takođe, postoje dva akreditovana programa studiranja na daljinu – Osnovne akademske studije biznisa i menadžmenta i Osnovne akademske studije ekonomije.

Studenti borave u opremljenoj zgradi, u kabinetima, u kojima se odvijaju i ostale studijske aktivnosti. U redovnom postupku, Fakultet je 2015. godine dobio akreditacije za studijske programe svih nivoa studija od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta, a od strane Ministarstva prosvete i nauke akreditaciju za obavljanje naučno-istraživačke delatnosti.

Kako je bilo na svečanosti povodom dodele indeksa 23. generaciji studenata Fakulteta za menadžment u Zaječaru, pogledajte u galeriji fotografija:

 

3 komentara

  • Jadna deca daju pare prevarantima koji samo štampaju bezvredne diplome, taj Megatrend ili kako se već zove, je upropastio Zaječar.

    • A šta će direktori državnih škola u štampariji lažnih diploma, po naredbi SPSa ili da se ugrade neki dinar na bezvrednoj Minđza Gigatrend ustanovi?

    • Eksperti za prodavanje magle Dragan Gagi Ranđelović, dekan Dragan Mihajlović, i u ime grada Milan Stanković. Fakultet za menadžment je propao, ne lažite da ako neko upiše studije može dobiti posao. Univerzitet je u dugovima, fakultet nema kompjutersku opremu, niti odgovarajuci nastavni kadar, profesori su pobegli jer ne primaju plate. Pre upisa raspitajte se malo, IT akademija licencirani sertifikati tri puta je jeftinija skolarina od skolarine na fakultetu za menadzment. Dosta je bilo laganja!

Dodaj komentar