fbpx

Fakultet za menadžment u Zaječaru upisao 23. generaciju studenata

Preporuka:

Dnevni horoskop za SUBOTU – 7. decembar 2019. godine

I danas dobra energija koja je juče zavladala, Mesec u Ovnu i danas šalje dobre vibracije, te ne gubite...

Otkrivanje deformiteta kod zaječarske dece korišćenjem savremene tehnologije

Za rast i razvoj dece od velike je važnosti da imaju zdravu kičmu kao i mogućnost ranog otkrivanja i...

Predstava „Petra“ oduševila beogradsku publiku

Na novoj sceni „ Zvezdara teatra“ sinoć je odigrana beogradska premijera predstave „Petra“ po tekstu i u režiji Irfana...
- Reklama -

Na Fakultetu za menadžment u Zaječaru, 23. generaciji studenata podeljeni su indeksi. Na svečanosti, dodeljeno je 45 indeksa. Fakultet za menadžment u Zaječaru preko dve decenije uspešno obrazuje studente iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta.

FOTO: zajecaronline.com

Studentskom himnom „Gaudeamus igitur“ (De Brevitate Vitae), počela je svečanost povodom dodele indeksa novoj generaciji studenata na Fakultetu za menadžment u Zaječaru. Ove godine je upisana 23. generacija studenata.

FOTO: zajecaronline.com

Novina u ovoj školskoj godini je i nov akreditovan studijski program – poslovna informatika.

„Podelili smo 45 indeksa budućim studentima iz Zaječara i drugih gradova. Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da smo sve programe akreditovali. Takođe, imamo ogranke i u Nišu, Kragujevcu i Požarevcu. Nedavno smo dobili akreditaciju da i za novi studijski program, to je poslovna informatika. Od danas, pa nadalje, možemo da upisujemo studente i na ovaj smer“, istakao je prof. dr Dragan Mihajlović – dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Prof. dr Dragan Mihajlović – dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru; FOTO: zajecaronline.com

Telegramom, buduće studente je pozdravio i čestitao im rektor Univerziteta prof. dr Mića Jovanović.

„Dragi brucoši, Megatrend Univerzitet, akademska porodica sa 12 fakulteta, jednim institutom, i ove godine širom otvara vrata svršenim srednjoškolcima, i nudi ulazak u svet rada, po najsavremenijim pedagoškim standardima. Od sveg srca želim vam dobrodošlicu u okrilje našeg Univerziteta“. rekao je Jovanović.

Takođe, u ime Grada Zaječara i gradonačelnika Boška Ničića, studentima se obratio i Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara.

„Vi ste ponos i bogatstvo ovog grada, jer na vama svet ostaje. Grad Zaječar će stvoriti uslove, da nakon završetka studiranja, možete da ostanete da radite u našem gradu. Strategija našeg grada je da se obezbede uslovi da budete ovde i da znanje koje steknete, primenjujete u našoj zemlji“, poručio je Stanković.

Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara; FOTO: zajecaronline.com

Svečanosti su prisustvovali i direktori srednjih škola u Zaječaru, predstavnici Gradske uprave Zaječar, predstavnici PIO fonda i Fonda za zdravstveno osiguranje u Zaječaru, kao i profesori na fakultetu.

FOTO: zajecaronline.com

Fakultet za menadžment u Zaječaru počeo je sa radom od 12. oktobra 1997. godine. Fakultet danas ima studijske programe koji se realizuju po najvišim standardima uz izvaredan nastavnički kadar.

FOTO: zajecaronline.com

Fakultet u 2019. godini obeležava 22 godine uspešnog rada i obrazovanja. Preko dve decenije uspešno obrazuje studente iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta. Takođe, postoje dva akreditovana programa studiranja na daljinu – Osnovne akademske studije biznisa i menadžmenta i Osnovne akademske studije ekonomije.

Studenti borave u opremljenoj zgradi, u kabinetima, u kojima se odvijaju i ostale studijske aktivnosti. U redovnom postupku, Fakultet je 2015. godine dobio akreditacije za studijske programe svih nivoa studija od strane Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta, a od strane Ministarstva prosvete i nauke akreditaciju za obavljanje naučno-istraživačke delatnosti.

Kako je bilo na svečanosti povodom dodele indeksa 23. generaciji studenata Fakulteta za menadžment u Zaječaru, pogledajte u galeriji fotografija:

 

- Reklama -

2 KOMENTARA

  1. Jadna deca daju pare prevarantima koji samo štampaju bezvredne diplome, taj Megatrend ili kako se već zove, je upropastio Zaječar.

    • A šta će direktori državnih škola u štampariji lažnih diploma, po naredbi SPSa ili da se ugrade neki dinar na bezvrednoj Minđza Gigatrend ustanovi?

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Otpad u okolini Bora krije tone bakra i zlata

Ispitivanjima površine od 10.000 kvadratnih kilometara, za šta su korišćena i dva satelita Japanske svemirske agencije, ustanovljeno ja da na potezu između Bora, Majdanpeka,...

Svetski dan horskog pevanja u Zaječaru

Svetski dan horskog pevanja obeležen je u petak, 6. decembra u zaječarskom Pozorištu besplatnim koncertom horova iz Zaječara, Bora, Negotina i Sokobanje koji su...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša organizuje još jednu humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi. "Pozivamo sve građane da se...

Oblačno vreme u Zaječaru

U Srbiji je danas umereno do potpuno oblačno vreme, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i promenljiv, jutarnja temperatura od 1 do 6 stepeni,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: