Politika

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Poništen konkurs za prijem komunalnih policajaca!

PONIŠTAVA SE U CELOSTI odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos na neodređeno vreme do 24 meseca u Gradsku upravu Zaječar na radno mesto komunalni policajac KAO NEZAKONITA!!!

PONIŠTAVA SE U CELOSTI oglas objavljen u publikaciji POSLOVI broj 621 od 13.5.2015. godine KAO NEZAKONIT!

Portal Zaječar Online već je pisao u tekstu od 17. juna kada smo najavili poništenje, da je konkurs za komunalne policajce bio unapred namešten, da su celu proceduru i sam izbor pratile velike nepravilnosti i kršenja propisa.

U odluci se navodi da je prekršen član zakona u kome jasno stoji da grad obezbeđuje da broj komunalnih policajaca odgovara broju stanovnika (u skladu sa zadnjim izvršenim popisom), tako da na svakih 5000 stanovnika ne može imati više od jednog komunalnog policajca. Budući da Zaječar već ima angažovanih 12 komunalnih policajaca logičan splet je da odluka o prijemu bude proglašena NEZAKONITOM!

Pored odluke o prijemu komunalnih policajaca i sama odluka o objavljivanju oglasa (konkursa) proglašena je nezakonitom!

komunalci ponistenje konkursa

 

Podsećamo, na konkursu je bilo izabrano 12 komunalnih policaja, konkurs je od početka bio namešten o čemu smo takođe pisali, primljeni su ljudi preko partijskih, rodbinskih i ostalih veza a njihova imena možete pogledati ovde.

P.S.

Za one koji su konkurisali a od samog starta nisu imali nikakve šanse, raspitajte se da li imate pravo da tražite obeštećenje zbog troškova koje ste imali za pribavljanje dokumentacije i lekarskih uverenja!

1 komentar

Dodaj komentar