fbpx
Društvo

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Zaječar na proleće 2019. dobija šoping centar “CAPITOL PARK”! A evo i kako će izgledati…

FOTO: zajecar.capitolpark.rs

U četvrtak, 25. oktobra, najveći ritejl park u Beogradu, Capitol Park Rakovica, proslavio je svoj prvi rođendan uz nezaboravnu zabavu za sve uzraste, dolazak pet novih brendova, ali i najavu da na proleće 2019. godine ovaj trgovinski lanac otvoriti svoja vrata i kupcima u Leskovcu i Zaječaru.

Nakon uspešnog otvaranja dva ritejl parka tokom 2017, britanski investitor i menadžer nekretnina Poseidon Group proširuje svoju mrežu Capitol Park u Srbiji tokom 2018. i 2019. godine, sa ciljem da do kraja 2020. ima ukupno deset ritejl parkova.

Nakon Sombora i Rakovice, Poseidon planira proširenje mreže na južnu i istočnu Srbiju – Leskovac i Zaječar, uz investiciju od oko 15 mil EUR i zapošljavanje oko 240 novih radnika.

FOTO: zajecar.capitolpark.rs

Na proleće 2019. godine biće otvoren i Capitol Park Zaječar, koji će se nalaziti na uglu Čupićeve i ulice Đure Salaja (mestu nekadašnje fabrike “Arsenije Spasić”). na oko 6.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora, 18 novih prodavnica domaćih i internacionalnih brendova i 214 parking mesta.

FOTO: zajecar.capitolpark.rs

A evo i EKSKLUZIVNIH fotografija kako bi Capitol park u Zaječaru trebalo da izgleda:

Još uvek se ne zna koji će sve brendovi biti zastupljeni, ali biće prilagođeni lokalnom tržištu, što uključuje hipermarket, modu, obuću i sportsku opremu.

Više o samom urbanističkom projektu možete pročitati OVDE!

Dodaj komentar