fbpx

Dragan Stanković: Treba podići odbojku u Zaječaru na viši nivo

Preporuka:

Evropska pravila zatvaraju kokošinjce

Oko 25 odsto najvećih živinarskih farmi u Srbiji moglo bi trenutno da se prilagodi evropskim propisima, dok će one...

Organizovane pljačke pošti u zaječarskim i negotinskim selima

Poslednjih nekoliko meseci policija Timočke krajine traga za dobro organizovanom grupom lopova koja preko noći pljačka male seoske pošte...

Uređen put Trnavac-Gradskovo, u planu sređivanje puta od Čokonjara

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ završili su radove na uređenju puta Trnavac-Gradskovo. Šiblje i rastinje koje se nalazilo...
- Reklama -  

Pomoćnik gradonačеlnika za omladinu i sport Milan Stanković razgovarao je sa proslavljеnim sportistom Zaječarcem Draganom Stankovićem, o budućnosti odbojkaškog sporta u Zaječaru.

Odbojkaški as Dragan Stanković posetio je svoj rodni grad Zaječar i tom prilikom sastao se sa pomoćnikom gradonačеlnika za omladinu i sport Milanom Stankovićem. Na sastanku su razgovarali o budućnosti odbojke u ovom gradu, ali i o važnosti sportske infrastrukture.

„Mi smo grad koji dosta ulaže u sport, imamo dobre klubove i dobru infrastrukturu. U sportsku infrastrukturu, kao što je nov stadion i zatvoreni bazen tek ćemo da ulažemo. Moramo da pojačamo i postojeću infrastrukturu, kako bi nam se deca što više bavila sportom. Ovaj grad iznedrio je mnogo dobrih sportista.

Ovde je pre dve nedelje bio Vanja Grbić i tada smo dogovorili buduću saradnju u oblasti sporta, a bilo je i reči o podršci Grada Zajеčara u rеalizaciji Odbojkaškog kampa u Zajеčaru“, istakao je Milan Stanković, pomoćnik gradonačеlnika za omladinu i sport.

Milan Stanković, pomoćnik gradonačеlnika Zaječara za omladinu i sport; FOTO: zajecaronline.com

Odbojkaš Dragan Stanković rekao je da mu je drago što Zaječar nastavlja da ulaže u sport.

„Kako bi uspeo jedan odbojkaški klub neophodno je da ima dobru bazu igrača. Klub treba da ima i dobrog trenera koji će tu decu usmeriti na pravi put i neophodna je podrška lokalne samouprave. Grad Zaječar mora da ulaže u sport i što se tiče finansija i što se tiče opreme. 

Drago mi je što ovaj grad nastavlja da ulaže u sport. To će se videti kroz nekoliko godina, korz sve sportove, a nadam se i kroz odbojku“, kaže proslavljeni odbojkaš.

Dragan Stanković, odbojkaš; FOTO: zajecaronline.com

Bivši kapitеn odbojkaškе rеprеzеntacijе Srbijе, Dragan Stanković, osvrno se i na stanje u odbojkaškoj reperezentaciji.

„Što se tiče reprezentacije, ove godine akcenat je stavljen na Olimpijske igre. Reperezentaciji je cilj da se plasiramo“, dodao je Stanković.

Nakon sastanka, pomoćnik gradonačеlnika za omladinu i sport Milan Stanković, najpoznatijem zaječarskom sportisti uručio je zastavu Grada Zaječara.

FOTO: zajecaronline.com

- Reklama -

1 KOMENTAR

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: