Politika

DR MIRKO NIKOLIĆ: Mi znamo kako, mi imamo ljude, mi imamo program!

Kandidati za odbornike sa liste “SPS – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić” nastavili predizbornu kampanju tribinama u Grljanu i Rgotini.

Članovi koalicije “SPS – Jedinstvena Srbija – Ivica Dačić” predvođeni nosiocem liste Dr Mirkom Nikolićem razgovarali su sa meštanima ova dva sela o aktuelnim problemima, i rešenjima koja ova koalicija nudi svojim biračima.

Kako je Dr Mirko Nikolić naglasio u svom obraćanju meštanima ova dva sela, da sa 6 odbornika u proteklom skupštinksom sazivu nisu mogli da utiču na neke suštinske i strateške odluke.

Nijedan odbornik ove koalicije nije prešao nigde – dodao je Dr Nikolić.

U obraćanju meštanima Dr Nikolić je predstavio listu kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima, naglašavajući, da su to ljudi koji će štititi interese kako građana grada tako i svih zaječarskih sela.

 

“Ukoliko dobijemo većinsko poverenje svih vas koji verujete u ono što mi radimo, moći ćemo da sprovedemo naš program koji crpimo iz naše programske deklaracije, a to je program Socijalističke partije do 2020. godine. Mi taj program implementiramo shodno aktuelnim problemima grada i sela, a osnovni izvodi tog programa su: Racionalno i transparentno trošenje budžetskih sredstava, manji broj plaćenih funkcionera, niže poreske stope i cene komunalnih usluga, borba protiv korupcije. Takođe zalagaćemo se za aktivnu politiku zapošljavanja, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, poboljšanje infrastrukture, bolje uslove za poljoprivredu i energetiku koja su tri osnovna razvojna stuba Zaječara, povećanje agrarnog budžeta, razvoj ruralne infrastrukture, stipendije za školovanje mladih sa sela iz oblasti poljoprivrede” – dodao je Dr Nikolić.

Dodaj komentar