fbpx
Društvo

Dobrotvorni bazar premašio sva očekivanja

U Omladinskom centru u Zaječaru u nedelju, 8. decembra održan je još jedan humanitarni bazar, koji je nadmašio prethodni. Zahvaljujući velikoj posećenosti na bazaru je prikupljeno oko 172.000 dinara, a sva sredstva su namenjena Vitalnom fondu, koji je dostupan različitim humanitarnim inicijativama u Zaječaru.

Pristupačne cene poznatih brendova odeće, obuće i aksesoara, ali i doza humanosti privukla je veliki broj građana Zaječara da posete i po nešto na Dobrotvornom bazaru koji je poslednjeg dana vikenda održan u Omladinskom centru.

Foto:Fondacija Iskorak

Prema rečima Vladimira Stojkovića iz Omladinskog centra, organizatori su zadovoljni odzivom, kao i prikupljenim novčanim sredstvima.

“Veliko interesovanje rezultiralo je i prikupljenim sredstvima u iznosu od preko 171.700 dinara. A i ovog puta na bazaru posetioci su mogli da pronađu novu odeću, kao i aksesoare popularnih brendova po pristupačnim cenama”, rekao je Stojković.

Sva sredstva su namenjena Vitalnom fondu, koji je dostupan različitim humanitarnim inicijativama u Zaječaru, a Dobrotvorni bazar je organizovala zaječarska Fondacija “Iskorak”.

Dodaj komentar