fbpx
Društvo

„DNEVNJAK“ u četvrtak u Omladinskom centru!

timocki omladinski centar

U četvrtak, 23. februara, sa početkom od 18 časova, imaćete priliku da uživo upoznate Miloša Milakovića (Ćiću) i Đorđija Andrića (Crnogorca) i da sa njima pričate o tome da li je vegan konačno probao meso, da li je Sreten Ćićo Srećković završio fakultet, da li je otac Aljoše Kićanskog kupio sinu diplomu da se ovaj ne muči, da li je naduvani lik zapravo Jova Nedeljković i obrnuto, ili su to samo kuloarske spekulacije itd… Takođe, bićete u mogućnosti da ekskluzivno saznate šta se dešava sa Dnevnjakom!

 

Ulaz je besplatan!!!

 

Događaj se organizuje u okviru projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

 

Inače, humoristička emisija „Dnevnjak“ nastala je u okviru saradnje Radio-televizije Vojvodine, novosadske Akademije umetnosti i sajta „Tarzanija“. Urednički tim Tarzanije imao je ideju da proširi medijski prostor u okviru kog deluje, a RTV je prepoznala njihov potencijal. U emisiji se na satiričan način obrađuju teme koje zanimaju mlađu populaciju, a sadržaje kreiraju upravo – mladi.

Za scenario, kasting listu i glumu odgovorni su urednici „Tarzanije“, njihovi vršnjaci, studenti Akademije umetnosti zaduženi su za produkciju, dok režiju potpisuje rediteljka Radio-televizije Vojvodine Sonja Rakić.

 

Dodaj komentar