fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za nedelju – 4. avgust 2019. godine

FOTO: danasnji-dnevni-horoskop.com

Mesec ulazi ove nedelje u znak Vage i sve je u znaku postizanja ravnoteže, harmonije, sklada, i to na svim poljima podjednako. Bićete diplomata, empatični i pozitivnog stava prema svim pitanjima koja se nalaze pred vama. Komunikacija protiče savršeno.

Dobro raspoloženje i lep provod vam želimo za kraj vikenda.

Ovo je dnevni horoskop za nedelju – 4. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Postoji osoba koja vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer vam se to može obiti o glavu.

LJUBAV
Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem ali samo ako su obe strane zainteresovane da nađu rešenje.

ZDRAVLJE
Alergija.

 

Bik Bik

POSAO
Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja.

LJUBAV
Neko iz neposredne blizine vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj zato što zaslužuje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Želja za pohvalama podstiče vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu.

LJUBAV
Na emotivnom planu sledi vam novo iznenađenje. Šta god da se dogodi, ostanite pribrani a naročito ako dođe do nekog konflikta sa partnerom koji je danas moguć. Pripazite se nekih nerazrešenih situacija od ranije, bolje ih prećutite nego da ulazite u raspravu.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar