fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 10. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Četvrtak je dan kada bismo trebali dobro da se fokusiramo na svoj unutrašnji glas i izolujemo ga od svih pratećih koji svakodnevno pokušavaju da ga ućutkaju. Da biste u tome uspeli, neophodno je da se osamite i odete tamo gde zasigurno vam niko neće smetati.

Odmor u društvu sopstvenih misli s vremena na vreme je nešto što ume itekako da prija…

Svako dobro vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 10. oktobar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Danas se držite stvari koje vas čekaju iz prošlog perioda, završite ih. Ne preuzimajte nikakve rizike, poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.

LJUBAV
Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Partner ne želi da vam polaže sve svoje račune, i nemojte da ga pritiskate vašim očekivanjima.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

 

Bik Bik

POSAO
Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.

LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste moguli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.

LJUBAV
Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.

ZDRAVLJE
Hormonski problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar