fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

I današnji dan protiče bez aktivnosti na nebu, stoga nastavite u ritmu započetom juče. Odmarajte, uživajte, prepustite se prirodi i uživajte u bojama jeseni. Ukoliko zaželite društvo, neka to budu vaši najbliži prijatelji koji vole isto što i vi sami.

Napunite baterije za predstojeću sedmicu na način koji vam najviše godi.
Lep dan i ugodno veče vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za nedelju – 06. oktobar 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire.

LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu sto činite sačuvate pravu meru ukusa.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da idete.

LJUBAV
Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju. Pažljivije analizirajte ponašanje voljene osobe.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Izbegavajte nepoznate situacije ili saradnike koji svojim ponašanjem remete vašu koncentraciju. Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način.

LJUBAV
Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima kao potencijalnim manama. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar