Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR 2023: Rak pod stresom, Škorpija odlično raspoložena, a ko je u depresiji?

Rak pod stresom,

Škorpija odlično raspoložena, a ko je u depresiji?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za sredu 4. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Isuviše ste skromni, kada su u pitanju povoljni aspekti, koji vam pružaju maksimalnu zaštitu na polju posla. Počnite nešto sasvim novo i originalno, pa ćete se u tome pronaći.

LJUBAV: Privlači vas jedan Rak. Možda niste spremni na veći kompromis, ali ćete zaboraviti na lošu procenu i pohrliti ovoj osobi.

ZDRAVLJE: Oprez srčanim bolesnicima.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Kada je u pitanju privatni biznis nemojte da posustajete i da se dezavuišete potrebama drugih ljudi. Imate smisla za humor i nećete odustati od timskog rada.

LJUBAV:Morate da se izvučete iz ljubavne melodrame. Imate jasan pravac onoga što želite da postignete. Ne otežavajte sebi stvari.

ZDRAVLJE: Pojačajte unos vitamina.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Volite dominantnu atmosferu i jaku prisutnost u poslu kojim se bavite. Ostavljate utisak skromne osobe, osobe koja zna šta želi.

LJUBAV: Ljubomora partnera vam smeta i ne želite da postavite stvari na svoje mesto. Trpite udarce sudbine.

ZDRAVLJE: Manjak magnezijuma.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Ne ustručavajte se da kažete šta mislite pa se oslobodite dodatnog stresa koji vas pravi kolebljivom osobom. Ostajete na skromnim aktivnostima.

LJUBAV: Ustručavate se da ne kažete svoje mišljenje pa se može naslutiti malo oštrija borba sa osobom koju poznajete od ranije. Niste smeli da dopustite da vas neko nipodaštava.

ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Kraljevska pozicija vam odgovara u sredini gde se trenutno nalazite. Ne odbacujte ideje koje vam se nameštaju i koje vam prave odličnu poslovnu priliku.

LJUBAV: Niste loše raspoloženi sa osobom koja je pored vas. Imate sreću da ste se odlično postavili i nemate nameru da izbegavate svog bračnog partnera.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Vaša sitničavost može da vas košta živaca. Opčinjeni ste preciznošću, pa se savetuje da se okrenete malo širem razmatranju svog trenutnog rada.

LJUBAV: Pokazujete veliki entuzijazam prema članovima porodice. Isuviše obaveza vas je odvojilo od kućne atmosfere. Prebrodićete to.

ZDRAVLJE: Više vežbajte.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar