Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR 2023: Biku se smeši Devica, Rak osetljiv, a ko ima avanturu?

Biku se smeši Devica,

Rak osetljiv, a ko ima avanturu?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za četvrtak 28. septembar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Ukoliko ste student budite prisutniji na časovima i ne pokazujte stav letargičnosti. Na nekim detaljima se malo više zadržite.

LJUBAV: Nemate obzira prema nečijim osećanjima zato što ste uvideli lošije aspekte u vezi osobe na koju mislite. Budite otvporeniji prema sebi i svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Jačajte svoj imunitet.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Niste od onih koji će kampanjski da pristupe rešavanju svojih problema. Ostajete dosledni svojim navikama u narednom periodu.

LJUBAV: Jedna Devica iz inostranstva može biti pravi izbor za vas ovaj put. Pokušajte da se na vreme spremite na jače izazove na polju emocija.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Imate veće izdatke koji su vezani za dalje investiranje u nove projekte jer naravno posao ne sme da stane. Osmislili ste veći deo posla, koji protežirate u narednom periodu.

LJUBAV: Isuviše ste statični u svojim željama prema jednoj osobi da ovde realno nešto može da uspe. Vodite tihu borbu na koju računate sa osmehom na licu.

ZDRAVLJE: Više spavajte.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Vodite bitku koju ste nekada davno izgubili. Nije sve u jednom porazu pa izazov prihvatate u svakom slučaju.

LJUBAV: Neko će vas podstaći da se upustite u jaču ljubavnu vezu bez obzira na situaciju na koju ste navikli.

ZDRAVLJE: Isuviše ste osetljivi.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Oduvek ste hteli jaču poziciju i niste bili loš lider ni u grupi ali došao je čas kada ćete se predstaviti u drugačijem svetlu nego sada.

LJUBAV: Ne zaboravite da samoća ne treba nikome a ponajmanje vama. Neko nov će vam se pojaviti pa budite dovoljno hrabri da se upustite u jednu avanturu.

ZDRAVLJE: Srce vam je slabija strana.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Volite da držite razne sitnice pod kontrolom u poslovnom smislu. Nije loša ideja da se dodatno angažujete oko aktivnosti od ranije koje ste propustili.

LJUBAV: Imate izuzetno dobre aspekte na polju emocija. Izlazite i družite se malo više ovaj put. Nije loše društvo jedne Ribe pa se spremite na jedan provod.

ZDRAVLJE: Digestivni problemi.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar