Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR 2023: Lav misli na jednu osobu, Strelcu se vraća neko iz prošlosti, a ko ulazi u tajnu vezu?

Lav misli na jednu osobu,

Strelcu se vraća neko iz prošlosti, a ko ulazi u tajnu vezu?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za ponedeljak 25. septembar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Ukoliko vam neko od klijenata duguje novac, danas imate posebno dobre aspekte da naplatite ono što vam je promaklo odavno.

LJUBAV: Imaćete utisak da se zabavljate sa osobom, koja je jako popularna u narodu ili ga u suštini vole. Može biti glumac na sceni.

ZDRAVLJE: Pazite se nazeba.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Želite da se oslobodite okova i da počnete da zarađujete od hobija. Slika koju ste odavno zamišljali može i da se ostvari u narednom period. Budite istrajni.

LJUBAV: Privlače vas osobe koje zavređuju pažnju. Ne želite da budete sa nekim ko ne ume da lepo priča ili nema harizmu. Družite se češće u narednom periodu pa se u ovom segmentu može nešto konkretno desiti.

ZDRAVLJE: Pojačajte unos voća i povrća.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Novac od privatnog posla može da stigne u svakom slučaju pa se ne ustručavajte da tražite i nešto više, kamatu na primer. Okolnosti su isuviše dobre na polju posla.

LJUBAV: Možete se zaljubiti u osobu koju možete da sretnete preko polja posla. Ovo može da bude izuzetno strastvena veza i da se u njoj maksimalno pronađete.

ZDRAVLJE: Pijte više vode.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Ukoliko naplata novca ne bude išla u prvom delu dana, ne zaboravite da će on zasigurno da stigne pa nemate razlog da se nervirate oko toga. Novca će zasigurno biti.

LJUBAV: Privlače vas jedna Škorpija i jedan Jarac. Morate da budete istrajni u svojim željama i odlukama. Neko na vas konstantno misli.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: U popodnevnim časovima ćete imati mnogo više uspeha u pregovorima na poslovnom planu koji ste odavno već osmislili. Ukoliko se bavite garderobom ili prodajom cipela ne odustajte od ulaganja u ovu delatnost.

LJUBAV: Dosta razmišljate o osobi za koju možete reći da je vaš ideal. Problem je u tome što može biti isuviše daleko od vas.

ZDRAVLJE: Povišen holesterol.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Danas ste dosta komunikativni i možete uvideti dovoljno dobre šanse kroz rad sa strancima. Oni vam mogu doneti dosta dobar plasman za naredni period.

LJUBAV: Magnetska privlačnost jednog Jarca je prisutna u većoj meri i ne možete da se otrgnete utisku da ste se zaljubili, mada ćete neke činjenice negirati.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa.

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar