Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2023: Bik i Lav sarađuju, Blizanci opušteni, a koga čeka dobit?

Bik i Lav sarađuju,

Blizanci opušteni, a koga čeka dobit?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za utorak 24. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Samo se opustite i čeka vas veoma uspešan poslovni dan. U vedroj atmosferi danas ćete moći da pružite maksimum. Dobra sradnja sa osobom rođenom u znaku Device.

LJUBAV: Za slobodne Ovnove ovo neće biti dan u kojem će se desiti nešto važno. Sputavaju vas grč i strah.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Čeka vas veliki posao. Kako vaš biznis ne bi trpeo zbog mešanja sa prijateljstvom, pokušajte da sistematizujete stvari. Raspoerdite obaveze u toku dana. Lav može da vam bude dobar saveznik.

LJUBAV: Neko vas gleda sa poštovanjem i divljenjem. Ali može biti da iza toga ne stoje iskrene namere nego potencijalna korist.

ZDRAVLJE: Dobro.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Vama je što pre neophodna izvesnost kada su prihodi u pitanju. Ekonomija uspeha isključuje stihijski i kampanjski pristup. Bikovi su odlični za saradnju danas.

LJUBAV: Blizanci u vezi imaju strah od raskida i gubitka partnera. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti nešto opušteniji, pa je moguće poznanstvo sa osobom vedrog duha.

ZDRAVLJE: Pripazite se povreda.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Vaši padovi umeju da budu jako bolni. Taman krenete uspešno, a potom vama ovlada strah. Zato stalno tražite podršku. Ali ona ovaj put izostaje.

LJUBAV: Partner je nežan, i to vas ovaj put iznenađuje. Prošli ste kroz dosta hladan period. Horoskop za slobodne nagoveštava intrigantnu vezu.

ZDRAVLJE: Žlezde mogu da budu osetljiva tačka.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Ovan ili Jarac će biti danas vaši prirodni saveznici. Ambicije vam ne manjka, samo da se kockice poslože, imaćete veoma uspešnu nedelju. Verujte u sebe.

LJUBAV: Slobodni Lavovi mogu da očekuju susret koji će doneti dosta lepih iznenađenja. Oni koji su u braku ili u dužoj vezi ulaze u problematičan period.

ZDRAVLJE: Dobro.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Ako ste uspeli da se odmorite tokom vikenda, to će vam biti najbolja investicija u poslednje vreme. Jer, posao ček vas, i to mnogo posla. Dosta obaveza su drugi prebacili na vas, delom i vašom krivicom.

LJUBAV: Partner može da bude jako nežan prema vama danas. Možda ni vi ni on ne znate razlog, ali prihvatite to tako. Prijaće vam zajednička kupka.

ZDRAVLJE: Posetite lekara.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar