Dnevni horoskop Izdvajamo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. OKTOBAR 2023: Bik zaljubljen u Jarca, neprijatnosti za Blizance, a ko je dobro raspoložen?

Bik zaljubljen u Jarca,

neprijatnosti za Blizance, a ko je dobro raspoložen?

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za ponedeljak 16. oktobar 2023. godine, za svaki znak:

<strong>Ovan</strong> Ovan

POSAO: Ukoliko ste mislili da sarađujete sa osobom iz inostranstva pokušajte da izbegavate za sada potpisivanje važnih dokumenata.

LJUBAV: Osoba u koju ste bili zaljubljenu ima na umu da bude sa nekim drugim. Ne očajavajte već očekujte solidnije aspekte za nešto sasvim novo na polju emocija.

ZDRAVLJE: Možete da imate pojačanu potrebu za slatkišima.

<strong>Bik</strong> Bik

POSAO: Imate odlične ideje za svoj poslovni plan, ali i određena otežanja na koja ste odavno već računali. Ostajete dosledni svojim dnevnim obavezama.

LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Jarca, možete da budete prijatno iznenađeni. Ukoliko vam se na prvi pogled ne dopada ono što vidite ne očajavajte, jer nije sve onako kako izgleda.

ZDRAVLJE: Digestivni problemi su mogući.

<strong>Blizanci</strong> Blizanci

POSAO: Neprijatnosti preko polja posla su neminovna ovaj put. Moraćete da se suzdržite od trošenja i da stežete kaiš.

LJUBAV: Partner vas voli, ali voli i svoju slobodu. Ostanite i vi u svom ambijentu pomalo usamljeni. Povratite veru u svog dugogodišnjeg partnera.

ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

<strong>Rak</strong> Rak

POSAO: Ono što ste poželeli realno može da vam se dopadne i da protežirate u narednom periodu. Skloni ste većim promenama nego obično.

LJUBAV: Ukliko ste dama i ne želite da se družite možete biti usamljeni. Za tako nečim u suštini neće biti potrebe pa se pokažite u najbolem svetlu, jer vi to zaslužujete.

ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi.

<strong>Lav</strong> Lav

POSAO: Oni koji se bave privatni biznisom neće biti loše postavljeni što se novčane situacije tiče. Bićete u odličnom raspoloženju za nešto više.

LJUBAV: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Raka, ne očajavajte ukoliko se uvidi određena distance kod te osobe. Bar znate da zaslužujete najbolje.

ZDRAVLJE: Srčana aritmija.

<strong>Devica</strong> Devica

POSAO: Dugo ste već u poslu koji vam je postao iritantan. Jedna Škorpija može da vam osveži poslovnu atmosferu ovaj put.

LJUBAV: Preuveličavate nečiju znatiželju i imate na umu jednu strastvenu osobu koja vam se već odavno dopada. Morate da se izvučete iz pozicije koja vam ne odgovara već neko vreme.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

NASTAVITE SA ČITANJEM DANAŠNJEG DNEVNOG HOROSKOPA NA SLEDEĆOJ STRANI

Dodaj komentar