Dnevni horoskop Društvo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. JUL 2024: Ovan i Devica osećaju privlačnost, Bik pred promenama, a ko izbegava posao?

Dnevni horoskop za 11. jul – Ovan i Devica osećaju privlačnost, Bik pred promenama, a ko izbegava posao?

OVAN

Posao: Imaćete dovoljno podsticaja da završite nešto konkretno u narednom periodu. Volite da se opuštate i pripremite za jači tempo rada u svakom slučaju.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte jer se nešto konkretno može desiti u svakom slučaju. Jedna Devica je idealna prilika ovaj put.

Zdravlje: Povišen pritisak.

BIK

Posao: Ne očajavajte ukoliko vam finansijski segment nije u potpunosti ispunjen, jer možete da očekujete poveću promenu ovaj put.

Ljubav: Volite da dominirate na polju emocija i želite mnogo više vremena da provedete sa partnerom. Oni koji su slobodni mogu očekivati nešto konkretno.

Zdravlje: Grlo vam je slaba strana.

BLIZANCI

Posao: Bićete okruženi pozitivnim ljudima tako da vam poslovna sredina odgovara ovaj put. Bićete dovoljno otvoreni za novu saradnju i nove projekte.

Ljubav: Ne marite previše za partnera i emotivni segment. Fokus je na drugoj strani ovaj put.

Zdravlje: Imate pjačan trening.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, pokušajte da proširite svoja zaduženja ovaj put i da računate na bar dve osobe u svom okruženju ovaj put.

Ljubav: Imate loše iskustvo od ranije, koje vas danas prati i može da se desi da odustanete u poslednjem trenutku od nečeg bitnog na vašem polju emocija.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Mislite da ćete samo vi uspeti da zavržite posao do kraja, ali u tome je povremeno samo lažna slika vaših ličnih pretenzija za nešto više.

Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedna Devica, možete da budete na pravom putu u narednom periodu. Niste se dovoljno pripremili za nešto konkretno još uvek.

Zdravlje: Ne marite za svoje zdravlje.

DEVICA

Posao: Ukoliko tražite posao i niste imali do sada sreće trenutno može nešto konkretno da se desi u vašu korist. Očekujte stabilne novčane prilive u narednom periodu.

Ljubav: Isuviše ste nervozni za jačanje ljubavne veze koja se drži na klimavim nogama. Pokušajte da odložite sastanak sa partnerom.

Zdravlje: Pazite na izbor hrane.

VAGA

Ljubav: Volite slobodu u svom poslovnom ambijentu, pa bi neko mogao da stekne utisak da ste se pomalo loše postavili u komunikaciji, jer se stiče utisak da tražite nešto više od sebe i drugih.

Posao: Ne morate da se otvoreno postavljate pred partnerom koga odavno već znate koliko se morate prilagoditi situaciji, koja vam pruža možda novo poznanstvo.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

ŠKORPIJA

Posao: Nećete se baviti sporednim poslovnim aktivnostima već ćete biti dovoljno otvoreni za konkretne stvari. Morate da podnesete malu žrtvu.

Ljubav: Pokušajte da dođete do srca jedne osobe koja vam se odavno dopada. Niste se još dovoljno otvorili na ovom segmentu.

Zdravlje: Srčana aritmija.

Dnevni horoskop za 11. jul!

STRELAC

Posao: Ne pokušavajte nešto da sakrijete od svog šefa ovaj put, jer neko prati vaš rad koji je dovoljno novčano rentabilan da se neće ponoviti greška od ranije.

Ljubav: Ukoliko ste sami nećete biti loše aspektovani za novo poznanstvo. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji koja vam pruža nešto više ovaj put.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Volite da se oslonite na saradnike i tu je ključ vašeg uspeha. Sredina u kojoj trenutno radite je podsticajna što se daljeg rada tiče.

Ljubav: Niste sami i uživate u zajedničkim trenucima. Pokušajte da više izlazite i da se provodite kako bi smanjili dozu stresa.

Zdravlje: Promenite navike.

VODOLIJA

Posao: Niste se osamostalili još, ali put koji ste prešli je dovoljna odskočna daska za određeni momenat. Budite strpljiviji.

Ljubav: Neko od prijatelja bi mogao da bude od velike važnosti za vaš emotivni život jer komunikacija preko poznanika vas spaja sa bitnom osobom.

Zdravlje: Poveći stres.

RIBE

Posao: Ne marite za svoj poslovni segment, jer smatrate da ste dovoljno toga postigli u dosadašnjem radu, koji vas ispunjava.

Ljubav: Nećete se odreći svog partnera bar ya neko vreme jer svako zaslužuje bar još jednu šansu.

Zdravlje: Nemate velike oscilacije u pritisku.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar