Dnevni horoskop Društvo Zabava

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JUL 2024: Bik ima udvarača, Blizanci u sosu, a ko je neraspoložen?

foto: pixabay.com

Dnevni horoskop za 10. jul – Bik ima udvarača, Blizanci u sosu, a ko je neraspoložen?

OVAN

Posao: Ne pokazujete određenu dozu entuzijazma kao ranije. Budete dovoljno odlučni u onome što želite na svom poslovnom segmentu.

Ljubav: Neko vam se otvoreno udvara i vi volite da se dobro provedete. Moraćete da budete dovoljno prisutni za svoja očekivanja.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

BIK

Posao: Volite svoj posao i neće vam teško pasti ukoliko se budete i danas angažovali na svom zadatku koji ne može da čeka.

Ljubav: Ne pokušavajte da se oduprete utisku da nešto nije u redu kada su emocije u pitanju vašeg partnera. Neko vam se uporno udvara.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

BLIZANCI

Posao: Niste sami u sosu u kome ste se našli. Imate dovoljno saradnika na koje mošete deo zaduženja da prenesete ovog puta.

Ljubav: Volite flert i ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Pokušačete da dođete do načina da se otvoreno postavite pred većim izazovom na emotivnom planu.

Zdravlje: Predeo grla vam je osetljiviji.

RAK

Posao: Posao kojim se vi bavite je zamoran i vi ste skloni većoj promeni nego inače. Morate da budete dovoljno u fokusu svojih problema kako bi ih na vreme rešili.

Ljubav: Ukoliko ste dama, možete da imate odličan period pred vama, jer ste skloni rasterećeno da ulazite u vezu i da se ne okrećete od ovako dobrih aspekata.

Zdravlje: Stomak vam je slabija regija.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

LAV

Posao: Ne želite da razmišljate o poslovnom segmentu kojiko o novom poslovnom segmentu. Imate potrebu mnogo toga da promenite u narednom periodu.

Ljubav: Umete da budete loše rapoloženi samo u posebnim situacijama, a takva bi mogla upravo danas da se desi. Povucite se na vreme.

Zdravlje: Pokušavate da izbegnete slatkiše.

DEVICA

Posao: Na poslovnom zadatku koji vam je odavno dodeljen vi ne želite još da ga privedete kraju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove izazove.

Ljubav: Imate nameru da se dobro zabavite i da ne pokušavate da se izvučete bez jačeg emotivnog segmenta. Partner bi mogao da vam imponuje ovaj put.

Zdravlje: Vodite zdrav život.

VAGA

Ljubav: Kada je u pitanju poslovni segment, morate da budete skloni naglim promenama i na taj način da se prilagodite konkurenciji koja vas na jedan način istiskuje sa tržišta.

Posao: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da uđete u svađu koja vas vodi u lošiji ambijent. Pokušajte da se bavite svojim temama.

Zdravlje: Izbor hrane može da vam bude loš.

ŠKORPIJA

Posao: Imate odličan poslovni period, ali danas ćete biti skloni hedonizmu. Pokušajte da napunite baterije, figurativno rečeno.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi sa jenom Vodolijom imaćete izuzetno dobar period. Pokazujete da ste zaljubljeni i ne štedite poljupce.

Zdravlje: Imate pojačanu tenziju.

Dnevni horoskop za 10. jul!

STRELAC

Posao: Vaša zaduženja su u redu i nema potrebe da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje su došle kao kratke poruke.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi, ne očajavajte kada su u pitanju odsutnost vašeg partnera i nedostatak emocija. Trenutno ste u zamršenoj situaciji.

Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Imate dovoljno motiva da neke aktivnosti privedete kraju pa ćete se dovoljno zadržati na poslovnom segmentu kako bi što bolje doveli do kraja svoje aktivnosti od ranije.

Ljubav: Ističete svoje negativne osobine i ne želite da dajete do znanja da vam je stalo do osobe na koju ste često mislili. Pokušajte da budete fleksibilniji.

Zdravlje: Ne marite za svoje zdravlje.

VODOLIJA

Posao: Možda ste spremni na nešto više angažovanja ovaj put, ali zasigurno ne da ostanete i sami u poslu. Pokažite da ste timski igrač.

Ljubav: Otežanja koja imate su ovaj put malo teža kada su u pitanju emocije. Ne dobijate dovoljno pažnje od partnera i spremni ste na radikalnu promenu.

Zdravlje: Imate određenu dozu stresa.

RIBE

Posao: Poslovni ambijent koji ste zapostavili ćete morati da nadoknadite u narednom periodu, jer ne možete da ostavite nezavršen započeti posao.

Ljubav: Imate solidne aspekte za nešto više na emotivnom planu. Vaš partner ne želi da vas napusti pa ni posle nesuglasica koje ste imali.

Zdravlje: Ne pokušavajte nešto da menjate.

BONUS: NAJTAČNIJI ljubavni horoskop

Da li želite da otkrijete šta vas čeka na polju ljubavi? Naš ljubavni horoskop je tu da vam pomogne u tome!

ZaječarOnline/Luftika/O.B.

Dodaj komentar