fbpx

DJB Zaječar: Kome Zaječarci sređuju kafanu?

Preporuka:

Sa radnom biografijom u Nacionalnu službu: Od obuke za novu fabriku „Aptiv“ ni traga

Minulih dana jedno od glavnih pitanja koje muči nezaposlene Zaječarce je, da li će i kada početi obuka prvih...

Smanjenje cenzusa: Zamazivanje očiju umesto suštinske promene izbornog sistema

Svedoci smo bure u javnosti koju je izazvala informacija da će izborni cenzus biti snižen sa 5% na 3%....

Danas je Bogojavljenje

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva 19. januara proslavljaju Bogojavljenje, jedan od petnaest najvećih hrišćanskih praznika. Praznovanje Bogojavljenja podseća...
- Reklama -

Mesna kancelarija Glogovica, prema pisanju članova Gradskog odbora „Dosta je bilo“ u Zaječaru, potpisala je ugovor sa Branislavom Trailovićem, PR-om Ugostiteljske radnje „La Ujka Brana Čok“ Glogovica o adaptaciji prostorija u okviru mesne zajednice, a o trošku meštana, odnosno svih građana Zaječara. Potom bi, kako navode, prostor mesne kancelarije preuzela pomenuta ugostiteljska radnja, čime je u velikoj meri zloupotrebljen budžetski novac.

Ugovor je kako navode iz GrO „Dosta je bilo Zaječar“ između Mesne zajednice Glogovica i Trifunovića potpisan početkom oktobra i zaveden pod brojem 361-49.

„Ugostiteljska radnja „La Ujka Brana Čok“ u Glogovici osnovana je očigledno namenski 10. septembra 2019. godine, kako bi joj ugovorom bila poverena adaptacija prostorija u Mesnoj zajednici Glogovica o trošku svih nas.  Sve račune podnosi vlasnik ugostiteljske radnje a potpisuje predsednik mesne zajednice uz obrazloženje da mu je tako naređeno „odozgo““, kažu u Gro „Dosta je bilo“ Zaječar.

Oni dalje navode, da je po prijavi za nezakonite radnje zahtevi, računi pa i sam ugovor su sklonjeni po preporuci budžetskog inspektora Dragoslava Marinovića, uz obrazloženje je da je dobro da nisu i plaćeni, a da iza svega stoji zamenik gradonačelnika Marina Milić koja je u izuzetno dobrom odnosima sa vlasnikom ugostiteljske radnje Trailovićem i da je ona čest gost u selu kod njega.

“ U pitanju je nekoliko računa od po stotinak hiljada dinara, a koji su i registrovani u Centralnom registru faktura“, kažu u DJB Zaječar.

Dokle će građani Zaječara plaćati privatne aranžmane i dogovore političara!?, pitaju se iz Gradskog odbora „Dosta je bilo“ Zaječar na svojoj facebook stranici.

- Reklama -

2 KOMENTARA

  1. i sta sada???? i opet umesana elita…gde je bane videnović tu je i ostala ekipa …AMAN BRE LJUDI!!!!! IMA LI ZAQKONA U OVOJ DRZAVI!!! IMA LI APSA??????? pa vodite muljatore,lopove.,…VODITE !!!!!!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Četvrtkom za knjaževačke đake besplatno skijanje na Staroj Planini

Turistička organizacija opštine Knjaževac na osnovu ugovora o saradnji između Opštine Knjaževac i JP "Skijališta Srbije" i ove godine organizuje besplatno skijanje četvrtkom za...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: