fbpx

„DIGITALNA TRANSFORMACIJA“: Kako sistemski možemo urediti poslovanje javnih i privatnih preduzeća?

Preporuka:

Posečene četiri lipe u ulici Ivana Milutinovića (FOTO)

Radnici Javno komunalnog preduzeća "Timok održavanje" uz asistenciju nadležnih iz JKP "Vodovod" posekli su u sredu, 15. januara četiri...

Dnevni horoskop za NEDELJU – 19. januar 2020. godine

Mesec sve do kraja dana je u znaku Škorpiona, kada ćemo se napajati preko potrebnom energijom koja uvek dobro...

Iz Negotina za Zaječar besplatan prevoz za učešće u molitvenom hodu

Litija u znak podrške srpskom narodu i sveštenstvu u Crnoj Gori biće održana danas u Zaječaru uoči Krstovdana u...
- Reklama -

Danas je u Skupštinskoj sali gradske uprave Zaječar održan edukativni seminar na temu „Digitalne transformacije“.

Organizator seminara i edukacije na temu  „Digitalna transformacija kao četvrta industrijska revolucija“ bila je kompanija Positive d.o.o, u saradnji sa partnerima iz industrije.

Među predavačima našli su se Zoran Radomirović, direktor prodaje kompanije „Positive“ d.o.o. iz Novog Sada, Martina Hiršman i Stanislava ilić, kao i  Pavle Peković, expert u oblasti online tehnologija i Microsoft licenciranja. 

Oni su na primeru sopstvene transformacije poslovanja kompanije, vođeni modelima vodećih svetskih poslovnih lidera edukovali sve prisutne.

“ Sve interesne grupe koje još uvek nisu prepoznale važnost ove transformacije, ili ukoliko jesu, ne poznaju adekvatne metode za implementaciju dobiće smernice i veliku pomoć za razvoj i dalji napredak nakon ovog predavanja.

Svi mi moramo da postavimo sebi sledeća pitanja: Gde grešimo? Da li idemo u korak sa vremenom, dovoljno brzo? Kako sistemski možemo urediti poslovanje javnih i privatnih preduzeća?

Upravo su na ova pitanja predstavnici naše kompanije, koji su inače lideri IT industije, ponudili revolucionarne odgovore“, izjavio je Zoran Radomirović, direktor prodaje kompanije „Positive“ d.o.o. iz Novog Sada.

Učesnici skupa bili su predstavnici gradskih i budžetskih institucija, predstavnici osnovnog i usmerenog obrazovanja, kao i učesnici iz zdravstvenih ustanova i ustanova kulture.

 

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Četvrtkom za knjaževačke đake besplatno skijanje na Staroj Planini

Turistička organizacija opštine Knjaževac na osnovu ugovora o saradnji između Opštine Knjaževac i JP "Skijališta Srbije" i ove godine organizuje besplatno skijanje četvrtkom za...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: