fbpx
Društvo

“DIGITALNA TRANSFORMACIJA”: Kako sistemski možemo urediti poslovanje javnih i privatnih preduzeća?

Danas je u Skupštinskoj sali gradske uprave Zaječar održan edukativni seminar na temu “Digitalne transformacije”.

Organizator seminara i edukacije na temu  “Digitalna transformacija kao četvrta industrijska revolucija” bila je kompanija Positive d.o.o, u saradnji sa partnerima iz industrije.

Među predavačima našli su se Zoran Radomirović, direktor prodaje kompanije “Positive” d.o.o. iz Novog Sada, Martina Hiršman i Stanislava ilić, kao i  Pavle Peković, expert u oblasti online tehnologija i Microsoft licenciranja. 

Oni su na primeru sopstvene transformacije poslovanja kompanije, vođeni modelima vodećih svetskih poslovnih lidera edukovali sve prisutne.

” Sve interesne grupe koje još uvek nisu prepoznale važnost ove transformacije, ili ukoliko jesu, ne poznaju adekvatne metode za implementaciju dobiće smernice i veliku pomoć za razvoj i dalji napredak nakon ovog predavanja.

Svi mi moramo da postavimo sebi sledeća pitanja: Gde grešimo? Da li idemo u korak sa vremenom, dovoljno brzo? Kako sistemski možemo urediti poslovanje javnih i privatnih preduzeća?

Upravo su na ova pitanja predstavnici naše kompanije, koji su inače lideri IT industije, ponudili revolucionarne odgovore”, izjavio je Zoran Radomirović, direktor prodaje kompanije “Positive” d.o.o. iz Novog Sada.

Učesnici skupa bili su predstavnici gradskih i budžetskih institucija, predstavnici osnovnog i usmerenog obrazovanja, kao i učesnici iz zdravstvenih ustanova i ustanova kulture.

 

Dodaj komentar