fbpx
Društvo Vesti

Deveti protest „1 od 5 miliona“ u petak 15. marta u Zaječaru

Deveti građanski protest „1 od 5 miliona“ biće održan u petak 15. marta, sa početkom od 18 sati, na Trgu Nikole Pašića u Zaječaru.

Ovog petka na protestu će govoriti Tamara Tripić, autor i voditelj emisije “Vračarski razgovori”. Tripić je za Zaječar Online istakla da su protesti znak da je narodu dosta ovakve političke strukture.

“Mi smo taoci jedne strukture, koja nije ušla u državu, već je državu uvukla u svoju partiju. Mi živimo posledice njihovog nedoličnog ponašanja. Nije problem u njima što oni to žele da rade, već u nama što im mi to dozvoljavamo. Upravo ovi protesti su znak da je narodu više dosta”, poručila je Tamara Tripić.

Nakon obraćanja govornika prisutnima, učesnici građanskog protesta „1 od 5 miliona“ krenuće u šetnju ulicama Zaječara.

Ovoga puta, protestna šetnja krenuće od Trga Nikole Pašića, zatim Krfskom ulicom, Generala Gambete, do Trga oslobođenja, potom ulicom Svetozara Markovića do zaječarske biblioteke, nakon toga Dositejevom ulicom do Trga Nikole Pašića gde će protestna šetnja biti završena.

1 komentar

 • …Ok..neki politicki setaju ulicama Zajecara…neki ne setaju…i to je sve OK..Ima nad koji mislimo da bi SVI HSJEDNO trebali da prrosetanu na Google i Youtube ..tamo sto ce da ukucaju : koridor istok…Pa ce da saznaju SVE o,, koridoru zivota,, ovog regiona Istocne Srbije,Timocke krajine ,Zajecarskog okruga i Zajecara ..Multimodalnom saobracajnom koridoru Istok (Crnomorskom
  koridoru) =AUTOPUT +ZELEZNICKI KORIDOR +DUNAVSKI KORIDOR…koji povezuje CEO OVAJ potpuno demografski,ekonomski,socinalno uruseni i saobracajno skrajnuti i nepovezani REGION Istocne Srbije sa….21. vekom,Srbijom,Evropom i svetom…I transevropskim ,evroregionalnim,interkontinentalnim,nacinalnim,regionalnim i lokalnim…AUTOPUTEM PORED SAMOG ZAJECARA (Krak B ovog autoputa ..na istok do Varne i Burgasa na Crnom moru i citave ,,stare ,, Evropske unije i Atlanskog okeana ka Zapadu)…I ZELEZNICIM KORIDOROM KROZ SAM ZAJECAR…koji su kaoi RECNI(DUNAVSKI ) KORIDOR…STATUSNO NEODVOJIVI I INTEGRALNI SAOBRACAJNI ASPEKTI OVOG JEDINSTVENOG I NEDELJIVOG MULTIMODALNOG KORIDORA…A mnogi Zajecarci ,kao i na hiljade i biljade i hiljade drugih gradjans u CELOJ Istocnoj Srbiji..a i u BG….vec ZNAJU da su sve pricice o OVIM saobracanicama…kao o SAMO REGIONALNIM,STATUSNO ODVOJENIM I POJEDINACNIM ..DRUMSKOJ I ZELEZNICMON SAOBFACAJNICI (kao o samo regionalnim i statusno odvojenim i pojednacnim pruzi i putu) PERFIDAN,CILJAN I KRAJNJE ZLONAMERAN pokusaj totalne degradacije,devalvacine i blokiranja realizacije ovog NOVOG GEOSTRATESMOG MULTIMODAĐNOG SAOBRACAJNOG KORIDORA
  ove nase lepe Srbije..??? Uzgrad… niko od Zajecaraca ni od onih koji setaju ni od onih koji ne setaju .. JOS NE NAPISA da li je Skupstina Grada Zajecara donela SVOJU SUKUPSTINSKU ODLUKU o ovom,, koridoru zivota,, Istocne Srbije….Mao sto su SVOJE odluke o NAJSNAZNIJOJ PODRSCI ovom koridoru vec ODAVNO donele Sskupstine Bora,Negotina,Majdanoeka,Kladova,Žagubice,Kuceva,Petrovca na Mlavi ,Velikig Gradista….I da li neko u Zajecaru BLOKIRA informisanje odbornika Skupstine grada Zajecara o svemu ovome..? I BLOKIRA STAVLJANJE PREDLOGA TE ODLUKE PRED ODBORNIKE Gradske Skupstine Zajecara na
  slibodno,javno i tansparentno iskazivanne volje i stava demokratskii izabrabžnib predstavnika SVIH GRADJANA Zajecara…..Koji bi ti ODLUKU doneli za 2,3 sekunde…???
  I vidi cudnog cuda…NI SETACI NI NESETACI ne napisase nista ontone…da svi to znamo…????…A svi zive za Krajinu i Zajecar .dom setaju i nesetanu…???? Alo..
  da li stvarno neko misli da ce neki zajecarski talenat..cija nekakva moc i uticaj funkcionisu jedino izmedju one dve table pored puta na kojima pise Zajecar…da spreci potounu edukaciju ,informisanje i izjasnjsvanhe GRADJANA ZAJECARA .i setaca i nesetaca i neutralnih…o ovom Projektu i Multimodalnom saobracajnom koridoru -Istok (Crnomorskom koridoru)..??? Alo…gde bre zive ti zajecarski ,,talenti,,..i svi tragikomičarikoji tako misle u Zajecaru…..??? Na Jupiteru ..ili u Timockoj krajini…Alo..nije bre Zajecar usamljeno ostrvo izgubjeno i zaboravljeno negde u Tihom okeanu..???…Bre ,bre cuveni ,, ZA-talenti,, ..put pod noge ..pa u komsiluk..blizi i dalji po Timockoj krajini .i Istocnon Srbiji do Pozarevca i Smedereva.. i levo i desno…..Raspitujte se bre malo… A moze i tu blizu.. preko.. u Bugarskoj..i Rumuniji…??? .
  .A uzgred… jel zna neko bar.. kad je na TV repriza od onog Šojića..?? Za 23 minuta pocinje….??? U….Toliko… kasnim… moram na ?

Dodaj komentar