fbpx
Politika

Demokratska stranka – saopštenje za javnost!

demokratska stranka zaječar

U prošlonedeljnom maniru,čelnici gradske uprave nastavljaju bahato i nemarno ponašanje prema svim institucijama za koje finansijski odgovaraju.

Naime,svaki 6. I 21. U mesecu rezervisani su za plate prosvetnih radnika,danas,21.jula prosvetni radnici grada Zaječara jedini nisu primili platu u državi. Da li je u pitanju neisplaćeni RINO ilí država “vrši pritisak na grad”, ne znamo,ali ono što sa sigurnošću možemo reći je da ovaj grad vode ljudi bez ideje i mogućnosti da reše važne probleme i odgovore na egzistencijalne potrebe njegovih građana. Po ko zna koji put, Demokratska stranka skreće pažnju na situacije koje su u poslednje vreme snašle građane Zaječara: -finansijska blokada škola; – neredovna isplata plata svima koji su na opštinskom budžetu; – blokada računa fabrike kablova zbog ekološke takse koja je više desetina puta veća od ostalih gradova u državi. Time je stvorena mogućnost da proizvodnja kablova bude prebačena na neko “ekonomičnije”mesto.

Poštovani Građani Zaječara, vreme je da zajedno razmislimo ko je sledeći u ovoj bahatoj igri i donesemo odluke koje će nas rešiti neodgovornih i nesposobnih moćnika.

Gradski odbor Demokratske stranke Zaječar

Dodaj komentar