Društvo

Da li se ukida Ustanova Gitarijada?

foto: radiomagnum.rs

Gradski većnici danas odlučuju o prvom dopunskom budžetu grada Zaječara za 2016. godinu i o ukidanju Ustanove Gitarijada

U Zaječaru je u 14 sati počela 320. sednica Gradskog veća, a na dnevnom redu je Nacrt odluke o prvom dopunskom budžetu grada Zaječara za 2016. godinu, kao i Nacrt odluke o ukidanju Ustanove Gitarijada.

Gradski većnici danas odlučuju i o promeni Statuta Grada Zaječara, o regulisanju medjusobnih potraživanja izmedju Grada Zaječara i JKSP Zaječar, o izmenama Odluke o javnim parkiralištima, o odredjivanju maksimalne spratnosti na teritoriji Grada Zaječara u postupku ozakonjenja objekata, kao i o izmenama i dopunama Odluke o visini naknade za izvršene usluge Gradske uprave, o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim administrativnim taksama i o izmeni Odluke o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara.

Na dnevnom redu današnje sednice je i davanje saglasnosti na Program poslovanja JKP Zaječarparking za 2016. godinu, kao i davanje saglasnosti gradonačelniku Zaječara za donošenje rešenja o prestanku prava korišćenja poslovnog prostora Ustanovi „Gitarijada“ i za donošenja rešenja o prestanku prava korišćenja poslovnih prostorija JKP „Gradsko saobraćajno preduzeće Zaječar“.

Gradski većnici danas odlučuju i o učešću Grada Zaječara, Istorijskog arhiva „Timočka krajina“, CEKIT-a, OŠ „Desanka Maksimović“ i Narodnog muzeja u INTERREG-IPA Programu prekogranične saradnje Srbija-Bugarska.

Da smo bili tačni sa informacija, mnogo pre sadašnjih čelnika pročitajte tekst ovde. Da li je ovo dogovor sa Mirkovićem, ili dil sadašnje vlasti sa Velimirom Ognjenovićem, da bi se zataškali ogromni troškovi i rupe u budžetu, saznaćemo uskoro…..

 

1 komentar

  • Sve je isto, samo Mirkovića nema! Gradski većnici koji su uništili grad sada nastavljaju svoj scenario

Dodaj komentar