Društvo

Četvrto izdanje „Zaječarskih vesti“ podeljeno u rekordnom roku

Četvrto izdanje besplatnog lista „Zaječarske vesti“ je danas, 10. januara, podeljeno na gradskom trgu u roku od sat vremena, uz veliko interesovanje građana Zaječara.

Novina „Zaječarske vesti„, koja izlazi 2 puta mesečno, još jednom je zaokupila pažnju Zaječaraca koji su ovog petka u periodu od 9 i 30 pa sve do isteka zaliha imali priliku da uz besplatan primerak na poklon dobiju i olovke i upaljače od redakcije Zaječar online.

Kako iz redakcije kažu, građani su se polako već navikli na štampano izdanje nakon prva 3 broja, pa sada retko ko u gradu ne zna za ovu novinu, a samim tim tiraž od 1250 primeraka svakim sledećim brojem bude podeljen za kraće vreme.

Milica Petrović, koja prati novinu od samog početka i izlaska prvog broja, kaže da joj se novina jako sviđa i da jedva čeka izlazazak svakog sledećeg broja.

„Dobro je što se ovako nešto pojavilo u našem gradu jer nas kao Zaječarce zanima da čitamo o aktuelnim temama i dešavanjima u našem gradu.“

Petar Mitrović, još jedan čitalac „Zaječarskih vesti„, kaže da pored što svakog drugog petka uzima novinu, prati i internet portal Zaječar online.

„Pratim i čitam vesti i na internetu, ali volim kada izađe štampano izdanje jer su tu objedinjene najbitnije stvari koje su se desile u prethodne dve nedelje u gradu u kom živimo.“

Zaječarske vesti“ su besplatne novine redakcije portala Zaječar online koje izlaze svakog drugog petka, a zamišljene su kao jedan dodatni vid informisanja građana o dešavanjima u Zaječaru.

Sledeći broj izlazi u petak, 24. januara.

Dodaj komentar