fbpx

BRENDIRANA GARDEROBA PO SIMBOLIČNOJ CENI: Dobrotvorni bazar od 7. do 9. maja u Omladinskom centru

Preporuka:

Prvi slučaj zaraze korona virusom u Vladi Srbije, sednice se sele u Palatu Srbija

Došlo je do prvog slučaja zaraze u Vladi Srbije, a koronavirusom je zaražen Branislav Blažić, državni sekretar iz Ministarstva...

Zasedao Štab za vanredne situacije: Nove naredbe i mere, pravo na besplatan obrok za vreme vanrednog stanja…

U vеlikoj sali Skupštinе grada danas je održana 6.sednica Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, kojom je predsedavala Marina...

Lončar: Dve bebe zaražene koronavirusom

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je da je do sada potvrđeno kod dve bebe u Srbiji prisustvo koronavirusa. Jedna,...
- Reklama -

Potpuno nova ženska i muška garderobu brendova „Zara“, „Bershka“, „Pull&Bear“ i „Massimo Dutti“ po izuzetno povoljnim cenama naćiće se na dobrotvornom bazaru koji će od 7. do 9. maja biti organizovan u zaječarskom Omladinskom centru.

Garderoba sa felerom, koja je u okviru humanitarne akcije „Odeća za sve“ pristigla u Zaječar, dostavljena je učenicima škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru na doradu.

Garderobu su učenici smera za tekstil i kožarstvo korigovali, a svi zainteresovani građani moći će te odevne predmete da kupe na Humanitarnom bazaru narednih dana.

Prema rečima organizatora, sav prikupupljen novac od humanitarne prodaje biće utrošen za kupovinu montesori rekvizita za učenike te škole.

Dobrotvorni bazar organizuje zaječarska Fondacija Iskorak u partnerstvu sa Fondacijom Ana i Vlade Divac u okviru akcije „Odeća za sve“.

Bazar će trajati pomenutih dana od 18 do 20 časova od ponedeljka do srede.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: