Politika

BOŠKO NIČIĆ: Prioritet otvaranje novih fabrika i podsticaj poljoprivredi

Nosilac liste ,,Boško Ničić-Pokret za Krajinu,, i odbornički kandidati Marina Milić, Ljuba Nikolić, Nataša Gmitrović i Vukašin Lakićević predstavili su juče u Nikoličevu i Vražogrncu program izlaska Zaječara iz krize u koju je zapao lopovlukom i neodgovornošću vlasti koalicije SNS-a i SPS-a u predhodne četri godine, navodi se u saopštenju.

boško tribina

Na skupu su meštani izneli uverenje da je Sašu Mirkovića ,,stvorio,, SNS i da su uništavanje Zaječara zajednički izveli. Da nije tako, po tvrdnji brojnih građana, isti bi, umesto što se opet pojavljuje na zaječarskoj političkoj sceni, bio u zatvoru.

boško

Kandidat liste za gradonačelnika Zaječara Boško Ničić obećao je meštanima ovih sela da će nastaviti tamo gde se stalo nakon nasilnog rušenja vlasti 2012/2013. godine i da za naš grad IMA NADE !

“Potrebno je što pre konsolidovati budžet, vratiti dugovane prouzrokovane bezočnom pljačkom, stabilizovati JP i Ustanove i nastaviti sa prekinutim radovima na putnoj infrastrukturi u rubnim delovima grada i u selima. Prioritet svih prioriteta jeste otvaranje novih fabrika i podsticaj poljoprivredi”, izjavio je Ničić.

Dodaj komentar