fbpx
Politika

Boško Ničić: NAŠA KOALICIJA SPREMNA ZA IZBORE (VIDEO)

Lider “Pokreta za Krajinu” Boško Ničić i predstavnik grupe građana “Za naš Zaječar” Marina Milić potpisali su danas deklaraciju o saradnji i zajedničkom delovanju.

Cilj potpisanog dokumenta je, prema njihovim rečima, rešavanje nagomilanih problema grada, ali i zajednički izlazak na lokalne izbore koji će u gradu biti raspisani ovog proleća.

deklaracija-pokret-za-krajinu

Na pitanje novinara “Online telvizije” da li po okončanju izbora “Pokret za Krajinu” garantuje da neće ulaziti u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, gospodin Ničić je odgovorio:

“O post izbornim koalicijama odlučivaće organi pokreta, ne odlučujem ja sam. Sa ovakvom Srpskom naprednom strankom koja je vodila Zaječar do sada, teško da može bilo ko, iole normalan, da stupa u bilo kakvu saradnju”, kazao je Ničić.

“Pokret za Krajinu” i grupa građana “Za naš Zaječar-Marina Milić” na predstojećim lokalnim izborima oformiće zajedničku izbornu listu pod nazivom “BOŠKO NIČIĆ-POKRET ZA KRAJINU”.

A odmah po potpisivanju deklaracije, organi obe političke organizacije utvrdiće i detalje izborne liste, kao i programska načela, saopšeno je na konferenciji.

Pogledajte prilog „Online televizije“:

1 komentar

Dodaj komentar