fbpx

Boban Kostadinović, predstavnik RARIS-a jedan od 3 najbolja mentora u Srbiji!

Preporuka:

Danas je Vavedenje Presvete Bogorodice

Vavedenje Bogorodice je praznik koji pravoslavni vernici u Srbiji slave 4. decembra. U kalendaru Srpske pravoslavne crkve Vavedenje je...

Dnevni horoskop za NEDELJU – 8. decembar 2019. godine

Posle lepog perioda danas je na redu jedan kvadrat i to Sunca sa Neptunom, dok sa druge strane imamo...

Mamografski pregledi dojki ženama svih godišta do kraja godine u Zaječaru

Zdravstveni centar Zaječar do kraja godine obaviće mamografske preglede – dojki ženama svih godišta. Služba za zdravstvenu zaštitu žena Doma...
- Reklama -

Predstavnik Regionalne agencije za razvoj Istočne Srbije, Boban Kostadinović jedan je od tri najbolja mentora u Srbiji. Nacionalno priznanje dodeljeno je od strane Razvojne agencije Srbije – RAS uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju – JICA.

Više od 2.000 mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji do sada je koristilo besplatne usluge mentora i ocenilo da im je ta usluga pomogla u poboljšanju poslovanja.

S tim u vezi, RAS je 11. maja organizovao dodelu svečanih priznanja „Mentor award 2017’’ za tri najuspešnija mentora u Srbiji. Među nagrađenima je predstavnik RARIS-a, kolega Boban Kostandinović.

raris.org

Priznanja su dodeljena u okviru projekta „Uspostavljanje i promocija mentoring usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u zemljama Zapadnog Balkana, Faza 2“.

Uz predstavnika RARIS-a, priznanja su uručena i Ljiljani Marković iz Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Ivanu Mihajloviću iz Regionalne razvojne agencije Jug.

raris.org

Najbolje mentore birali su sami mentori među sobom, predstavnici JICE, RAS-a i mentoring agencija iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, na osnovu podataka o povećanju prodaje, razvoju i inovativnim postignućima u preduzećima koje su obučavali.

Glavni cilj celog događaja jeste razmena iskustava sa terena i iznalaženje novih načina za unapređenje pomoći preduzećima. Priznanja su osmišljena od strane konsultanata iz Japana (JICA) i obuhvataju učešće svih mentora iz Srbije koji su radili direktno sa preduzećima.

U toku je javni poziv za mentoring i sva zainteresovana mikro, mala i srednja predizeća i preduzetnici mogu se prijaviti za besplatni mentoring u trajanju od 25 do 50 sati.

Rok za prijavu je 1. jun 2018.

Više informacija na https://www.raris.org/index.php/konkursi

izvor: raris.org

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Najbolje odbojkašice iz Timočke krajine na testiranju

Dvadesetak najtalentovanijih odbojkašica iz klubova sa područja Timočke krajine prisustvuju danas, 8. decembra treningu u Knjaževcu. Ove kandidatkinje za pionirsku odbojkašku reprezentaciju Srbije rođene...

Dobrotvorni bazar u zaječarskom Omladinskom centru

Fondacija Iskorak i Omladinski centar Zaječar organizuju dobrotvorni bazar, u nedelju, 8. decembra u prostorijama Omladinskog centra. Sva novčana sredstva koja budu prikupljena na bazaru,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: