fbpx

Autocisterna „MAN“ za Vatrogasno-spasilačku jedinicu u Zaječaru

Preporuka:

Vlada Srbije povlači odluku o informisanju

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da će Vlada Srbije danas povući Zaključak o informisanju tokom pandemije koronavirusa i to...

CINS: Smanjuju se plate zdravstvenim radnicima u samoizolaciji

Zaposlenima u Kliničkom centru Niš koji su završili u samoizolaciji boreći se protiv korone država će smanjiti platu za...

Dva lica zaražena korona virusom u Boru

Zavod za javno zdravlje "Timok" u Zaječaru potvrdio je danas da su dve osobe iz Bora zaražene korona virusom,...
- Reklama -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je policijskim jedinicama u Srbiji 80 novih vozila, 60 kombi vozila – marica, 12 vatrogasnih i osam sanitetskih vozila. Vatrogasno-spasilačka jedinica u Zaječaru dobija autocisternu „Man“.

Stefanović je, na ceremoniji ispred Palate Srbija u petak, 2. avgusta rekao da će vozila biti isporučena jedinicama u Jagodini, Šapcu, Vranju, Novom Pazaru, Prokuplju, Zaječaru, Novom Sadu i Beogradu.

Prema njegovim rečima, radi se samo o delu nabavke za ovu godinu.

FOTO: mup.gov.rs

„Pripadnici Sektora za vanredne situacije dobili su 12 vatrogasnih vozila, koja će biti raspoređena u vatrogasno-spasilačke jedinice u Jagodini, Šapcu, Vranju, Novom Pazaru, Somboru, Kraljevu, Prokuplju, Zaječaru, Novom Sadu i Beogradu. Hoćemo da pokažemo da smo odgovorni prema građanima u svim delovima naše zemlje i zato ravnomerno nabavljamo vozila i opremu i za policajce i za vatrogasce u svim opštinama gde je to potrebno“, rekao je Stefanović.

Stefanović je istakao da će kombi vozila koristi specijalne i posebne jedinice, policijske brigade, Specijalna antiteroristička jedina (SAJ), Žandarmerija, kao i policijske stanice širom Srbije.

On je dodao da će osam najmodernijih sanitetskih vozila otići u SAJ, kao i u sektore MUP-a gde je to najpotrebnije.

Stefanović je istakao da su vozila koja su dodeljena deo nabavke predvidjene za ovu godinu i najavio da će MUP nabavljati vozila i naredne godine.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: