fbpx
Društvo

Asfaltiranje i uređenje ulica u Halovu: Novi planovi za školu u ovom selu

FOTO: zajecar.info

U Halovu, kod Zaječara, danas je urađeno 500 metara ulice, utrošeno 180 tona asfaltne mase u vrednosti od 2.900.000 dinara. Takođe, urađeno je i 850 metara ulice pod rizlom i 240 metara pod grebanim asfaltom.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, danas je sa saradnicima obišao radove na asfaltiranju i uređenju ulica u selu Halovo.

Uređenje puteva i asfaltiranje je važno za stanovnike Halova, prenosi zajecar.info.

“Ovo mnogo znači za sva sela, ne samo za Halovo. Zahvaljujući Gradskoj upravi, konačno ćemo i ovde dobiti ono što je već dugo planirano. To znači da će ljudi ovde da ostaju i da rade svoj posao”, rekao je Ivan Todoriković, predsednik MZ Halovo.

“Puteve koje radimo bili su u lošem stanju. Vrednost kompletnih radova, računajući i asfaltiranje, rizlovanje, grebani asfalt i radnu snagu je blizu 4.000.000 dinara. Nakon uređivanja puteva, sledi i sređivanje osnovne škole u Halovu. Dilema je da li ćemo sagraditi potpuno novu školu ili ćemo ovu staru obnoviti, alito ćemo razrešiti u dogovoru sa nadležnim ministrima. Sagradićemo i jedno lepo dečje igralište u okviru škole”, kaže gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Izvor: zajecar.info

Dodaj komentar