Društvo

8.MART: Ženu treba negovati svakodnevno…baš kao i ljubav!!! (VIDEO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Paulo Koeljo jednom je napisao da „ljudi poklanjaju cveće zato što je u cveću istinski smisao Ljubavi. Međutim ko želi da poseduje cvet, videće ga kako vene.

Isto je i sa ženom.

Na osmi mart gotovo se svaka osoba jačeg pola seti svoje lepše polovine. Međutim žene nisu žene samo na njihov dan, već prema mišljenju brojnih Zaječaraca njih treba poštovati i negovati svakodnevno, kao i ljubav.

ruza cvet

Od kako je sveta i veka cveće je darivano kao izraz naklonosti, poštovanja, simpatije, ljubavi… Pa se na današnji praznik ono zato najčešće i poklanja.

„Imamo saksijske biljke, imamo aranžmane… a najviše se prodaju ruža i ciklama“, poručuju iz rasadnika „Morarević“.

Ali ukoliko želite da vašoj dami darujete nešto što će trajati, dugo…poput vaše ljubavi, na štandu Udruženja poslovnih žena Timočke Krajine sigurno ćete pronaći adekvatan poklon.

„Imamo od medenjaka i likera, preko sapunčića, do raznih ukrasa i poklona od drveta i drugih materijala. To su sve unikatni predmeti. Jeftiniji smo od cveća, mi ne venemo, nemoramo da se zalevamo i možete biti sigurn da kad odete na godišnji odmor naši pokloni će biti takvi kakve ste ih ostavili“, poručuje Vesna Miletić iz Udruženja poslovnih žena Timočke krajine.

I na krau ne zaboravite… život ne bi bio potpun bez pažnje i ljubavi majki, sestara, prijateljica i supruga. Njihova pažnja i stalna podrška je ono što ih čini posebnim. Zato svakodnevno pronađite makar malo vremena kako bi im pokazali koliko vam znače!

 

Pogledajte prilog „Online televizije“!

Dodaj komentar