Društvo

13 STUDENATA SA PODRUČJA ZAJEČARA DOBILO BUDŽETSKE STIPENDIJE ZA ŠKOLSKU 2017/2018. GODINU: Evo i spiska….

Na osnovu člana 2. i člana 8. Odluke o stipendiranju studenata grada Zaječara, Komisija za stipendiranje studenata grada na sednici održanoj 12. januara 2018. godine donela je Rešenje o dodeli stipendija za školsku 2017/2018. godinu.

Pomenuta stipendija dodeljuje se studentima visokoškolskih ustanova akademskih studija čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije, a koji imaju prebivalište na teritoriji Zaječara.

Stipendisti moraju imati upisan zimski semestar odgovarajuće godine studija, a stipendije su dodeljene studentima visokoškolskih ustanova akademskih studija koji se školuju za sticanje deficitarnih zanimanja sa najnižom prosečnom ocenom 7,50 iz prethodnih godina studija.

Evo i spiska studenata koji su dobili stipendije: 

Stipendije su dodeljene i studentima ostalih visokoškolskih ustanova akademskih studija sa najnižim prosekom od cena 8,50 prethodnih godina studija, a njih su dobili:


Na osnovu ovog rešenja gradonačelnik grad Zaječara Boško Ničić zaključiće ugovore o stipendiranju sa studentima kojim se uređuju međusobna prava i obaveze davaoca i korisnika stipendije, istaknuto je u rešenju.

Dodaj komentar