fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Izdvajamo Politika

#1 od 5 miliona: “Dva sata slobode” u petak 21. juna za građane Zaječara

Na Trgu Nikole Pašića u Zaječaru u petak, 21. juna biće nastavljen protest “1 od 5 miliona” pod sloganom “Dva sata slobode”. Organizatori pomenutog dana od 19 do 21 sat najavljuju čitav niz akcija, protest, kao i performans za sve prisutne slobodne građane Zaječara.

Nastavak protestnog okupljanja i iskazivanje nezadovoljstva aktuelnom vlašću u Zaječaru, ali i na nivou države, najavljen je za petak, 21. jun na Trgu Nikole Pašića.

Umesto klasične protestne šetnje, organizatori najavljuju performans pod nazivom “Dva sata slobode” koji će obuhvatiti čitav niza akcija poput: prikupljanja potpisa za fer i poštene lokalne izbore, emitovanje slobodnih vesti, izložbu maketa pod nazivom “Budućnost Zaječara”, ali i razgovor sa građanima.

Kao poseban vid zabave najavljen je i ekskluzivni koncert “Whitesnake”-a, ali sa razglasa, kao paradoks najavljenom pa otkazanom nastupu popularne britanske hard rok grupe na ovogodišnjoj, 53. Gitarijadi.

3 komentara

 • BRAVO !!! Zaječar je u subotu JASNO REKAO NE vućiću , ničiću i mirkoviću ( njihova imena namerno pišem malim slovima ). Pokažimo da u Zaječaru postoje još PRAVI ZAJEČARCI , koje blesava sns politika ne može više prevariti !!!

  • Cak i u situaciji kada rucate,na primer,i ispadne Vam parce mesa iz tanjira,Vi ste u stanju da odmah okrivite SNS stranku,a najpre predsednika Aleksandra Vucica, ,,narod su ovce” ,rekao je Vuk Draskovic jednom prilikom i bio je debelo u pravu,ovakvim narodom treba manipulisati,jer je glup i ogranicen,koja god vlast da Vam se da ne odgovara,a ne zaboravite da istu tu vlast Vi birate,svi se zale na sistem,a rade za isti,trenutno je,od devedesetih godina pa do danas najbolje vreme ovo sada,sto za ekonomiju drzave,sto za narod,ali narod to ne razume,postoji bezbroj razloga zasto niste u pravu,tako da ukoliko bih usao u raspravu s takvim neandertalcima,dobio bih srcani napad,cuvacu se od vas primitivaca,mogli bi ste me kostati slobode kad cujem sta ste u stanju da smislite sve,a pored toga ne vidimkako je to Zajecar rekao NE Vucicu kada je bilo vise ljudi nego na poslednje dve gitarijade,pokrij se usima glupi stvore,ne moze svaka budala da se pita u ovoj drzavi…

   • O pameti, gde ode!
    U opštini sve znanstvenici okupirali radna mesta! Šef kabineta i kafić i funkciju!
    Troško, Troško izneveri glasače, zašto?
    Nema besplatnog ručka, sve se plaća!

Dodaj komentar