Politika

Zaječar na ivici propasti a Siniša Lađević bahato arči naše pare!

siniša lađević borrsky

Dok Zaječar grca u dugovima, Siniša Lađević – Borrsky, plaćeni tviteraš Saše Mirkovića i BOT Sns-a nemilice troši novac na skupocenu opremu koja se nabavlja iz budžeta grada Zaječara!

Tekući račun grada Zaječara više vremena je u blokadi nego što je aktivan, radnicima kasne plate po 4-5 meseci (nekima i više), ne isplaćuju se naknade porodiljama, osnovne i srednje škole bore se da obezbede krede, ali to ne sprečava bahatog borskog propalog tviteraša a sada plaćenika Saše Mirkovića i nadaleko poznatog SNS BOT-a Sinišu Lađevića da ispunjava svoje hirove i na račun grada nabavlja skupoceni fotoaparat i najluksuzniji Samsung mobilni telefon! Da apsurd bude veći sve se to nabavlja pod izgovorom da će njegov nastup na twitteru biti potpuniji i kvalitetniji uz  korišćenje ove preskupe opreme!

Svako ko se malo razume u tematiku zna da se na tvitteru prikazuju slike veoma male rezolucije bez mogućnosti njihovog uvećanja, za šta bi bilo dovoljno koristiti fotoaparat osrednjeg mobilnog telefona! Dolazi se do zaključka da ovaj čovek bez imalo morala i trunke stida pored toga što arči novac Zaječaraca, besomučno laže i svog gazdu!

siniša lađević borrskyVeć smo pisali o fijasku u promociji grada Zaječara na društvenim mrežama pod vođstvom Siniše Lađevića ( Borrsky ) i koliko taj celokupni „aranžman“ košta grad Zaječar a sada otkrivamo cene jednog dela opreme koju koristi ovaj plaćeni tviteraš!

Skupoceni fotoaparat marke Nikon model D5300 na sajtu jedne od firmi koja se bavi prodajom ove opreme košta neverovatnih 122,000.00 dinara. Ova firma daje popust za online poručivanje ali ne verujemo da je grad Zaječar iskoristio tu mogućnost. Da li Siniša Lađević ( Borrsky ) otvara profesionalni foto studio pa mu treba ovako skupocen aparat ili je običan činovnik koji bi trebao da bude u službi građana!

siniša lađević nikon d5300

klik na sliku za uvećanje

I to mu nije dovoljno već se na društvenim mrežama bestidno hvali svojom novom igračkom, plaćenom parama Zaječaraca! 

siniša lađević na fb

klik na sliku za uvećanje

I tu nije kraj bahatosti ovog BOT-a! Iako za potrebe jednog plaćenog tviteraša posao može da završi i osrednji android telefon, Siniša Lađević traži od gazde i nažalost dobija i skupoceni premium Samsung Galaxy S5 telefon – uz NO LIMIT sim karticu odlična kombinacija…. Ko to ne bi poželeo?! U ovom trenutku cena ovakvog telefona je oko 80,000.00 dinara – verujemo da je u trenutku nabavke bio i skuplji!

siniša lađević galaxy s5

klik na sliku za uvećanje

I među samim botovima Saše Mirkovića postoji veliko nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem Siniše Lađevića jer je prilično prefrigan i namazan – tako da dobija sve što poželi, dok neki čekaju na nabavku neophodne opreme i po više od 6 meseci! Možda je to nagrada za vernost i obavljanje prljavih poslova na internetu, između ostalog i hakerskih napada na naš sajt! Jedno je sigurno, Siniša Lađević – Borrsky nema namere da se sam zaustavi!!!

Da li će neko stati ovom čoveku na put?

Da li Zaječarci zaslužuju ovakvu bahatost plaćenog tviteraša iz Bora?

UREDNIČKI KOLEGIJUM PORTALA ZAJEČAR ONLINE!

Dodaj komentar