Zabava

VODIČ! Sigurno do posla za 60 dana (FOTO)

foto: zajecar.info

Ako pažljivo pratite uputstva iz ovog priručnika GARANTUJEMO da ćete se zaposliti u roku od 60 – 90 dana, u suprotnom vraćamo novac! 🙂 Videćete u tekstu i foto i video dokaze.

Posao je lak i za uslove u našem gradu solidno plaćen. Vrlo je bitno ponašati se u skladu sa ovim uputstvom jer promenom redosleda koraka rizikujete da ne dobijete posao!

Minimalni preduslovi:
– završena srednja škola
– želja za napredovanjem
– elementarna pismenost
– spremnost na timski rad

Poželjno je posedovati mobilni telefon koji pravi solidne fotke (biće objašnjeno za koje namene) i pristup internetu.

Korak 1.

Ukoliko nemate. obavezno otvorite profil na facebook-u, ali pravi, nikako lažni. ( Ne brinite, ne radi se opet o nekim mutnim internet poslovima, ovo je samo kanal kako će budući poslodavac videti vaše umeće).

Korak 2.

Verovatno vam je muka od politike ali nažalost ovo je obavezan korak. Odite preko puta Hotela Srbija Tis u kancelariju pokreta za Krajinu – Boško Ničić. Ne morate da se učlanjujete, dovoljno je da kažete da vam je muka od ovih trenutnih i da želite da pomognete.

Korak 3.

Ovde već morate malo da se potrudite i da do izražaja dođe vaša kreativnost i volja. Dolazite u kancelariju svaki dan. Približite se Bošku Ničiću što je više moguće. Pokušajte da postanete „prijatelji“. Ako uspete da odete i do nekog kafića još bolje.

Korak 4.

Napravite nekoliko fotki sa njim, ili u kancelariji ali da se vidi gde ste i okačite ih na svoj profil na facebook-u. Obavezno uz fotku što je moguće glamurozniji tekst i hvaljenje Ničića. (sada su aktuelni protesti pa možete da kačite i fotke sa njih kao i pozive na protest)

Evo kako je to radio Aleksandal Milivojević, zvani Aca Pjer (klik na sliku za uvećanje):

 

Ako uspete da nađete majicu Boška Ničića iz kampanje i slikate se u njoj, to će vam samo biti prednost, možda i presudna.

Opet na primeru gore pomenutog Milivojevića:

u boskovoj majici

 

Korak 5.

U ovom koraku je potrebno malo udariti na protivnika, čisto da se pokažu zubi. Najlakše je to uraditi opet na facebook profilu. Treba biti aktuelan i direktan.

Evo primera (klik na sliku  za uvećanje):

Ovde možete videti (gornja slika desno) da je upravo Milivojević nadenuo Saši Mirkoviću nadimak „MAG MANIPULACIJE“ a koliki je Saša Mirković majstor u tome možete pročitati ovde.

Za razliku od ostalih koje ćemo pomenuti u ovom tekstu, Milivojević nikada nije učestvovao u projektu portal Zaječar Online, jer ga je posle dva dana vodeći hrvatski PR stručnjak Krešimir Macan koji je u to vreme bio angažovan u Zaječaru najurio iz kancelarije i zabranio mu da dolazi (čovek ga pročitao za dan ipo). Milivojević se tada lažno predstavljao kao šef internet tima Boška Ničića.

Pa onda udarite malo i po protivnikovom šefu:

7vucic

 

Korak 6. (nije obavezno ali ako bi ste mogli nekako da skrenete i pažnju medija na sebe bilo bi extra)

Pažnju medija nije lako skrenuti ali ako vam se ukaže prilika evo šta bi ste recimo mogli da kažete.

Na primeru Dragana Mitića (inače posle ovih izjava Mitić se angažovao i pisao tekstove za portal Zaječar Online, jun 2013. godine):

I opet na primeru Dragana Mitića:

Ukoliko uspete da u tom periodu izazovete i pažnju policije, onda je to pun pogodak, uspeh je zagarantovan. Obavezno u izjavi za medije pomenite represija, Saša Mirković, Vučić, to je dobitna kombinacija.

Na primeru Vladana Stankovića (koji je baš u ovo vreme pre dve godine bio idejni tvorac i osnivač portala Zaječar Online):

Nadamo se da dok čitate ovaj vodič „Sigurno do posla za 60 dana“ korisnici čije smo youtube video priloge koristili u ovom članku, te iste video materijale neće ukloniti sa svojih naloga.

Korak 7.  (Nije obavezan ali bi vam drastično pomoglo)

Pokušajte da sa ljudima iz kancelarije a obavezno i  sa Boškom Ničićem dogovorite neko privatno druženje. Ide lepo vreme, neki roštilj u prirodi ili na nekoj vikendici. Boško voli druženje sa istomišljenicima, možda će i častiti klopom. Popijte malo, da se atmosfera opusti a onda obavezno napravite nekoliko fotki i to obavezno postavite na facebook-u, da poslodavac vidi koliko ste bliski.

Recimo ovako:

8kod pjera na rostilj
Pored Boška, na slici je još 6 osoba, od kojih trojica trenutno rade u Gradskoj upravi (označeni crvenim krugom), četvrti je odbornik opozicije a preostaloj dvojici je mama u Nemačkoj pa ih možda posao trenutno ne interesuje…

Ovo je ujedno i dokaz da ukoliko pažljivo pročitate ovaj vodič i idete korak po korak, uspeh vam je 100% zagarantovan.

Korak 8.

Sedite u bašti nekog kafića, poručite espresso, opustite se, napravite selfi, okačite na fejs uz komentar, recimo: „opušteni espresso“ i budite strpljivi, poslodavac će naći način kako da vas kontaktira i ponuda za posao će stići….

Neće vam biti potrebno da spremite CV ali za ne daj Bože, spremite za to odgovarajuću fotku, recimo ovako:

9mitic gargamel

 

P.S.
Ukoliko u tom druženju sa Boškom Ničićem, uspete da mu ukradete recimo i neki hard disk, onda je za vas samo nebo granica.

Nadamo se da vam se dopada ovaj naš vodič a možda nekome bude i koristio. Uskoro objavljujemo i vodič kako postati visoki funkcioner za 120 dana. Do čitanja, PRIJATNO!

1 komentar

  • Nazalost ali ovo je potpuna istina. Bosko Nicic je takodje zaposljavao one koji mu se uvlace, Sada Sasa Mirkovic zaposljava one koji su uz Boska, tako da vam je ovaj „prirucnik“ odlicna investicija, bilo da ostane Sasa ili da se vrati Bosko, necete pogresiti :))))

Dodaj komentar