Politika

Totalni fijasko na otvaranju mosta! Milutin Mrkonjić ismejao Sašu Mirkovića!

most u kotlujevcu
Deluje završeno i bezbedno!
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Kako naš portal ekskluzivno saznaje Milutin Mrkonjić odbio je danas da učestvuje u paradi zvanoj „otvaranje“ NEZAVRŠENOG mosta u Kotlujevcu i izbegao salve zvižduka nezadovoljnih građana Zaječara.

Prvobitno je bilo planirano da u društvu potpredsednice Vlade i ministarke Zorane Mihajlović, estradnog menadžera Saše Mirkovića, direktora JP Putevi Srbije Drobnjaka i direktora firme koja je izvodila radove na mostu, u „prvim redovima“ bude i nekadašnji ministar građevinarstva Milutin Mrkonjić, koji je to odbio kada se lično uverio da most nije završen i da je celokupna ceremonija najobičnija farsa!

Popularni Mrka, koji je poznat kao graditelj koji poslove završava pre roka, nije naseo na manipulaciju estradnog menadžera Mirkovića i njegove pokušaje da uveri zaječarce kako je ovaj nezavršeni most ustvari završen dan pre roka. Podsećanja radi, zvanični termin za završetak radova bio je početak februara a most ni nakon skoro pet meseci još uvek nije u funkciji (sem za slikanje i besomučnu medijsku propagandu). Iako mu je Mirković bio neko vreme pomoćnik u ministarstvu, Milutin Mrkonjić (koji je danas boravio u Zaječaru povodom otvaranja mosta),  je ipak ostao „skriven od očiju javnosti“, verovatno u želji da izbegne bruku kojoj se sada već cela Srbija smeje.

Nakon što smo dobili informaciju da ne želi da učestvuje u ovoj farsi pokušali smo da ga „pronađemo“ i uslikamo ali nam nije pošlo za rukom! Da nam olakša posao u pronalaženju „dokaza“ da je Mrka danas ipak bio u Zaječaru ali ne u „prvim redovima“ kako je bilo planirano, potrudio se plaćeni tviteraš SNS-a i jedan od glavnih botova Saše Mirkovića, Boranin Siniša Lađević koji je na twitteru podelio fotku sa Mrkom i Marijom Šerifović!

mrkonjic u zajecaru

foto: twitter / printscreen

Saznali smo da se Mrka svo vreme zabavljao u jednoj od kancelarija u Domu kulture koji se nalazi preko puta „otvorenog“ mosta i zbijao šale na račun Saše Mirkovića i Zorane Mihajlović nakon ogromnog nezadovoljstva zaječaraca i priređenog „toplog“ dočeka gostima…

A kako su građani Zaječara dočekali Sašu Mirkovića i Zoranu Mihajlović možete pogledati u ovom video materijalu snimljenom objektivom NEZAVISNE KAMERE SA UKLJUČENIM TONOM!!!:

 

P.S. Zahvaljujemo se imenovanom botu Saše Mirkovića što nam je olakšao posao! 😀

Dodaj komentar