Politika

SKANDAL! Saša Mirković potrošio TONU I PO goriva za 3 meseca na račun grada Zaječara (FOTO)

saša mirković - utrošak goriva za privatno vozilo

Za samo tri meseca Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara, sipao je TONU I PO (preko 1,500 litara) goriva u privatno vozilo, marke Mercedes tip S350, plaćeno sredstvima iz budžeta grada Zaječara!

Prema podacima iz dokumenata, do kojih je došao portal Zaječar Online, a u kojima se u Gradskoj upravi Zaječar pravda utrošak goriva za motorna vozila (kartica potrošnje goriva) u julu 2014. godine za vozilo sa registarskim oznakama BG808WĆ utrošeno je 512 litara goriva, za oktobar 2014. godine 579 litara i za novembar 2014. godine 441 litar goriva.

Tačno 1,532 litara goriva za tri meseca ili nešto više od tone i po, dok u novcu to iznosi 238,000.00 dinara.

Mercedes tip S350 registarskih oznaka BG808WĆ u kojem se vozi Saša Mirković predsednik Skupštine grada Zaječara, vlasništvo je firme NBG LIZING DOO, a kao rent a kar vozilo dotični ga je uzeo od firme ORBITA RENT A CAR DOO BEOGRAD. Gorivo se plaća karticom za gorivo EKO SRBIJA, koja ima isti broj kao i vozilo, a vlasništvo je grada Zaječara.

Klik na sliku za uvećanje.

Pored ove enormne potrošnje u navedenom periodu, prema podacima iz Službenog lista grada Zaječara, Saša Mirković boravio je najmanje 2 puta u Nemačkoj o trošku grada Zaječara za šta je korišćen AVIO prevoz.

Nažalost, svi ovi troškovi ne bi bili toliko sporni da su građani Zaječara imali i najmanju korist od ovog švrćkanja prvog čoveka grada, međutim nema ni traga ni od jednog pompezno najavljivanog investitora.

Portal Zaječar Online poziva nadležne organe (tužilaštvo i policiju) da ispitaju ko je i po kom osnovu omogućio Saši Mirkoviću da pravi ovako enormne troškove, pored svih vozila i vozača Gradske uprave Zaječar!

4 komentara

  • „Nažalost, svi ovi troškovi ne bi bili toliko sporni da su građani Zaječara imali i najmanju korist od ovog švrćkanja prvog čoveka grada, međutim nema ni traga ni od jednog pompezno najavljivanog investitora.“

    Estradni menadžer je navikao da se švrćka o tuđem trošku – što se tiče investitora koji bi došli u Zaječar iluzorno je i govoriti,jer Mirković juri i ove koji su već u Zaječaru,povećavajući im namete desetostruko od predviđenih!
    Niko nije lud da investira u grad gde će biti reketiran od strane vladajuće garniture koju predvodi najobičniji drpator!

  • Voli kurve covek… Izmenjao je sve Zajecarske, pa sad da proba nemice posto je gledao pornice pa mu se svidele.

Dodaj komentar