Saša Mirković: UHAPŠEN sam politički, sve mi smeštaju!

1

Bivši predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, saslušan je danas oko 11 časova u Osnovnom tužilaštvu u Zaječaru.

R E K L A M A

Mirković je tokom saslušanja tvrdio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, piše Alo.

– Ja sam uhapšen politički, jer sam najavio da ću se kandidovati za mesto gradonačelnika Beograda – rekao je Mirković tokom saslušanja a saznaje Alo!

On je, kako Alo saznaje, krivicu za mahinacije oko FK Timok i emitovanja spotova na Timočkoj televiziji i radiju, svalio na Velimira Ognjenovića, doskorašnjeg gradonačelnika Zaječara. Mirković je rekao da je on bio direktor televizije u vreme kada je sporni ugovor potpisan.

Govoreći o optužbama koje je tokom saslušanja Milena Trajković iznela na račun Mirkovića, gde je rekla da joj je on usmeno naredio da ugovori nabavku robe u vrednosti od skoro 14 miliona dinara od firme „Ofy kompani“, nekadašnji predsednik Skupštine grada Zaječara je rekao da on nije nikom mogao ništa da naredi.

– Kako ja mogu nekom da naredim, kada nisam izvršilac budžeta – rekao je Mirković a prenosi Alo.

Podsetimo, Mirković je uhapšen juče zbog sumnje da je brojnim mahinacija pribavio protivpravnu imovinsku korist i oštetio budžet za skoro 14 miliona dinara.

Izvor: Alo

1 KOMENTAR

  1. hehe..hajde pa da se spreme boško i velja..tri musketara.što bi to bilo lepo!!!nego ovaj crni boško se slizao pa će da se izvuče kao pravi muškarac.ali polako..lopov i prevarant..avi glasajte..

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here