Politika

Saša Mirković pokušava da spreči miting opozicije!? Okupacija SKVERA! (foto)

Kao i uvek kada opozicija održava protest usmeren protiv Saše Mirkovića, džipovi komunalne policije uzurpiraju centar grada. Od samog jutra , tačnije u 7h, tri džipa komunalne policije blokirali su centar grada. Pre nekoliko minuta primećeno je i vozilo policije. Tenzije rastu a do početka protesta ostalo je nešto više od 5h. Kako organizatori kažu na mitingu će govoriti Boško Ničič i Marina Milić kao i gosti iz cele Srbije. Govoriće i predstavnici sindikata železnice. Očekuje se i veliki broj radnika fabrike kablova, kao i vaspitačica. Razlog za masovno okupljanje imaju i radnici javnih preduzeća, tako da je ovaj dan možda i početak rušenja Saše Mirkovića.

Situacija u gradu na Timoku je katastrofalna. Radnici mesecima ne primaju plate, preduzetnici zatvaraju privatne radnje, prosto rečeno grad je na izdisaju. Većina javnih preduzeća je u mraku zbog ne izmirenih računa za utrošenu električnu energiju. Preduzeća u likvidaciji su prepuna fantomskih radnika koji se fiktivno vode na radnim mestima, a njihova uloga je botovanje i podrška kampanje SNS-a.

Kada pogledamo velu situaciju u Zaječaru, grad je jednostavno mrtav. Bahaćenje ljudi bliskih Saši Mirkoviću iritira građane tako da se večeras očekuje prepun Trg.

Za one koji nisu upućeni miting je večeras 5. oktobra u 19h! Branimo Zaječar – Naš grad!

051015-komunalna-1

051015-komunalna-2

051015-komunalna-4

051015-komunalna-naslovna

 

051015-komunalna-naslovna-3

Dodaj komentar