Politika

Saša Mirković: Jaka Srbija podržava kandidaturu Vuka Jeremića za Generalnog sekretara UN!

saša mirković
foto: tvbest.rs

“Stalno pojedinci imaju problem da podrže nekog drugog čoveka ako slučajno ima ponos i mogućnost da nešto uradi za svoj narod. Godinama sam radeći moj posao putovao po svetu upoznajući mnoge ljude i nigde nisam čuo da neko neće svog čoveka da podrži ako ima malu šansu za pobedu, a i da nema, naš je”, kaže lider Jake Srbije i narodni poslanik Saša Mirković.

E to samo kod naših nabeđenih političara postoji “Ne daj mu šansu, možda bude bolji od mene“.

Vuk Jeremić je jedan dokazani patriota, mlad čovek koji je u prošlosti imao jedan veliki zadatak u ime Srbije, veoma uspešno ga je obavio. Ima podršku dobrog dela sveta u nameri da se kandiduje za mesto sa kog može Srbiji maksimalno da pomogne. Svi ćute, jer ako Vuk uspe biće “Mi smo hteli da te podržimo ali se nešto nije poklopilo, ili ovaj ili onaj su zakočili“.

Ukoliko ne pobedi biće “Znali smo da nema šanse i nismo hteli zato da podržavamo“. Dosta više licemerstva gospodo državni službenici. Evo mi podržavamo Vuka Jeremića ukoliko se kandiduje za mesto Generalnog sekretara UN, a takođe ga podržavamo i ukoliko se ne kandiduje.

Podržavamo Vuka jer je on nešto najbolje, osim sportista, što je predstavljalo Srbiju u svetu.

Nastavi Vuče imaš podršku većinske Srbije!

Izvor: tvbest.rs

1 komentar

  • leleee.opet ovaj.odakle se sada javlja?e zemljo sta sve ne trpis.uhapsite ga BRE.kako BRE niko ne reaguje i ne sudite mu.pa sve je pokrao.i odneo.ako BRE.cutite.i trpite i bez plate i bez obraza.BRE.

Dodaj komentar