fbpx
Politika

Saopštenje „Pokret za Krajinu – Boško Ničić“

 

SAOPŠTENjE
Povodom trenutnih dešavanja u Zaječaru, “ Pokret za Krajinu – Boško Ničić“ izdaje sledeće saopštenje:

Nakon godinu dana neprekidnih protesta i ukazivanja na katastrofalno rukovođenje gradom, raznih zloupotreba na koje smo neprestano apelovali, konačno imamo punu satisfakciju zbog novonastale situacije. Saša Mirković- tzv. predsednik skupštine, Velimir Ognjenović-tzv. gradonačelnik, sa svojim saradnicima, trenutno su pod istragom Uprave kriminalističke policije ( UKP) i Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala (UBPOK) .

Pokret u potpunosti podržava rad državnih organa (tužilaštva i policije), u nadi da isti neće ni jednog trenutka biti politizovan, i očekuje da javnost blagovremeno bude informisana o ishodu istrage.

Osnivanjem nove stranke,kao i nemogućnošću da održi Skupštinsku većinu, Mirković je još jednom potvrdio svoj politički diletantizam.

Pozivamo sve stranke koje trenutno sudeluju u radu Skupštine grada Zaječara, da pokažu političu zrelost i građanima Zaječara omoguće fer i demokratske izbore. Naime, zbog mnogobrojnih odbornika koji su u protekle tri godine više puta menjali stranke i odborničke grupe, grad Zaječar, došao je na ivicu totalnog kolapsa. Sa trenutnim dugom od oko dve milijarde dinara, grad je u potpunoj blokadi. Iskreno se nadamo da ćete svoje lične interese i interese svojih stranaka staviti u službu građana.

Naš stav i dalje ostaje nepromenjen, BRANIMO ZAJEČAR- TRAŽIMO IZBORE !

Zaječar, 01.12.2015.god.

011215-pokret

2 komentara

  • Poruka za Boška Ničića:

    Nisu oni „takozvani“, ti si takozvani odbornik i ti imaš takozvani legitimitet jer od straha od istine nikada nisi ušao u proces verifikacije mandata i ni jednog jedinog momenta nisi stao ispred odbornika i svojih i tvojih-njegovih da položiš račune za sve ono što si činio sa takozvanim Sašom Mirkovićem.
    Nikakve tvoje aktivnosti nisu izazvale krah Saše Mirković,već njegova neukost,bahatost i umišljenost da mu nema kraja.
    Ništa ti Boško Ničiću nisi uradio protiv njega,već si dobro ispregovarao da bi zaštitio i Baošić, i TTR, i rukomet,i animalni otpad sa Duletom Mladenovićem, i pijacu, i stadion, i i i i,i sve tvoje na čemu Mirković jaše i plevi budžet Grada Zaječara.
    Boško, ućuti i pokrij se ušima preko glave, Boško Care Trojane.

Dodaj komentar