Kultura

Premijera predstave “Tajne stare vodenice” 18. juna

tajne stare vodenice
foto: Pozorište "Zoran Radmilović"

Premijera predstave “Tajne stare vodenice” zaječarskog ansambla najavljena za utorak 18. jun!

U zaječarskom pozorištu u utorak 18. juna biće odigrana premijera predstave “Tajne stare vodenice” po motivima teksta i romana Miloša Petkovića , u adaptaciji i režiji Aleksandra Mihailovića i Miloša Cvetkovića.

Tamo gde su se mašta i magija snažno zagrlile, gde je osmeh jači od straha a beskraj nemogućeg snažniji od realnosti, tamo gde jedan balon može da poveže sve naše snove, tamo stanuje ova priča.”

Ovo su reči reditelja Aleksandra Mihailovića, koji je sa ansamblom zaječarskog teatra radio na komadu “Tajne stare vodenice”.

Reč je o komediji, na momente vodviljskog manira sa elementima trilera i horora.

Ne propustite ovu izvanrednu komediju sa elementima vodvilja, trilera i horora. U ovoj predstavi se grle mašta i magija i osmeh je jači od straha.

Igraju zaječarski glumci: Nataša Petrović, Miloš Tanasković, Ana Bretšnajder, Branislav Mijatović, Viktorija Arsić, Ivan Ninčić, Jovan Veljković, Marija Stanković, Gabrijel Bećarević, Teodora Stojković i Jelena Rajić.

Početak predstave je u 20 sati.

Cena karte 500 dinara.

Iz zaječarskog pozorišta podsećaju da je u Pozorišnom muzeju u toku projekcija filmova u okviru Francuskog filmskog karavana.

Sledeća projekcija je zakazana za ponedeljak 17. jun. Zaječarska publika že tako i dan pred premijeru predstave imati priliku da uživa u kulturnom programu.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar