Društvo

Posle Vujadina Miloševića, glumac Vladimir Milošević odlukom APELACIONOG SUDA vraćen na posao

glumac vladiir milošević
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Konačno je pravda zadovoljena! Glumci Vujadin i Vladimir Milošević, posle 10 meseci patnje, odlukom APELACIONOG SUDA, vraćeni su poslu koji najbolje obavljaju, glumi.

Među prvima smo pisali šta se dogodilo glumcima, možete pročitati ovde, kao i ovde.

Pravda jeste zadovoljena, ali kroz „pakao“ kakav su prošli ova dva fantastična glumca, nema cenu. Mesecima su bili izloženi šikaniranju vlasti, ali su oni podneli sve to i spremni su da nastave da rade ono što najbolje znaju, da glume!

Sećate se dragi čitaoci, da je vlast pravila i komisije kako bi dokazala da je upravu, zato što je glumcima uručila otkaze.

Danas većina tih koja je podržavala otkaze Vladimiru i Vujadinu Miloševiću, pognute glave, dočekalo je vest o povratku glumaca na veliku scenu POZORIŠTA U ZAJEČARU!

Vujadin i Vlada su simbol otpora, a ujedno i simbol represije vlasti nad ljudima koji su se drznuli da istinu predoče građanima……

Mnogi tada nisu razumeli i podržali mlade glumce u njihovoj borbi, već su nemo iz prikrajka posmatrali sve ono što se dešava ovim sjajnim momcima…

Kao što rekoh, pravda je spora ali dostižna, nekoliko dana pre Vujadinu je uručeno rešenje o povratku na posao, dok je Vladimiru to uručeno danas.

Zajedno sa njima, i Zaječar može da slavi, jer njihovom pobedom, pobedili su građani Zaječara… Pobeđen je strah i represija, pobedila je ljubav i upornost!!

O povratku Vujadina Miloševića na posao pisali smo ovde, a sada imate priliku da pročitate i o Vladi.

Nadamo se da su primeri Vujadina i Vladimira, poslednji u Zaječaru, da neko dobije otkaz zbog političkih stavova, i zato ovom prilikom poručujemo ljudima koji sada čine vlast, a bili su saučesnici magistra Mirkovića u otpuštanju glumaca, da je ovo Srbija, a ne Severna Koreja, da Srbija krupnim koracima grabi ka članstvu u Evropskoj Uniji, a da način na koji oni i njihovi saučesnici koriste metode obračuna sa neistomišljenicima, na način koji to rade diktatorski režimi….

Zato apelujemo na sve političare u Zaječaru: „Razum ispred sujete“

1101-vlada-1

1101-vlada-2

1101-vlada-3

2 komentara

 • није га вратио апелациони суд у нишу.
  апелациони суд је потврдио пресуду ЗАЈЕЧАРСКОГ СУДА
  зајечарски судија га је вратио на посао.

 • TAKO TO RADI APELACIONI SUD U NIŠU – PO ZAKONU!!!
  DA JE JOŠ UVEK NADLEŽAN ZA ODLUČIVANJE PO ŽALBI APELACIONI SUD U BEOGRADU,NE BI SADA PRAVDA LIKOVALA!!!
  JA NISAM BILA TE SREĆE,DA O MOJOJ ŽALBI IZ RADNOG SPORA ODLUČUJE APELACIONI SUD U NIŠU,PA JE BEZ OBZIRA NA DOKAZE MOJA ŽALBA ODBIJENA!!!
  KO JOŠ NIJE UPOZNAT,U APELACIONOM SUDU U BEOGRADU RADI SUDIJA VEROLJUB CVETKOVIĆ,KOJI JE NEKADA BIO SUDIJA U OKRUŽNOM SUDU U ZAJEČARU.
  DOTIČNI SUDIJA CVETKOVIĆ JE PRIJATELJ JASMINE GAČEVIĆ MLADENOVIĆ (BIV.NAČELNIK GRADSKE UPRAVE ZAJEČAR,SADAŠNJI SEKRETAR GRADSKOG VEĆA,I LEVA I DESNA RUKA BOŠKA NIČIĆA,POSLE TOGA MIRKOVIĆEVA LEVA I DESNA RUKA),I KAD GOD JE TO NJOJ ODGOVARALO ON JE URGIRAO DA SE RADNICIMA UPRAVE KOJI SU BILI U SPORU SA UPRAVOM,ODBIJU ŽALBE!!!
  NARAVNO,TO SE SUDIJA CVETKOVIĆ REVANŠIRAO JASMINI GAČEVIĆ,JER NIJE DALA OTKAZ CVETKOVIĆEVOM KUMU,KOJI JE RADIO U MK SELAČKA REKA!!!

Dodaj komentar