Politika

Pokret Dveri: Ovo je najgora vlast u istoriji Zaječara!

dveri zaječar
dveri zajecar

Pokret „Dveri“ Zaječar na današnjoj konferneciji „BEZ“ medija ( osim Zajecar Online i F kanala) druge medijske kuće koje su dobile milione za izveštavanje bojkotovale su pomenuti PRESS, žestoko su opleli po vlasti SNS-a u Zaječaru.

Ispred „Dveri“ prisutni su bili Dejan Dimitrijević, Predrag Stanković i Dragoljub Petković. Tema konferencije imala je dve tačke: 1. Kritika lokalne vlasti zbog neispunjenih obećanja i 2. Dešavanja oko mosta u Kotlujevcu.

„Vlast Saše Mirkovića je najgora vlast u istoriji Zaječara“- započeo je Stanković, član povereništva Dveri u Zaječaru.

Stanković je još naveo da se vlast Saše Mirkovića sastoji od lažnih obećanja, manipulisanja, i zatvorenosti medija za sve opozicione stranke.

„Ovu vlast čine nestručni i nesposobni ljudi“- dodao je Stanković

dveri zaječar dejan dimitrijević predrag stanković i dragoljub petković

dveri zajecar

Zatim se pomenuti član Dveri osvrnuo na obećanja Saše Mirkovića u vremenu kampanje gde je tadašnja njegova stranka PRS obećavala pomoć od 20.000 dinara porodiljama, pomoć u vrednosti od 200 e majkama za treće, četvrto, peto i šesto dete.

“ Umesto ostvarenja obećanja, Saša Mirković je ukinuo pomoć porodiljama koje danas po sudovima pokušaju da isteraju pravdu“- nastavio je Stanković

Navedeno je i to da Saša Mirković u kampanji 2013  godine obećavao 10.000 e pomoći poljoprivrednim domaćinstvima, a šta su danas poljoprivrednici od toga dobili? Danas budžet za poljoprivredu iznosi 5.000.000 dinara.

Pomenuto je i to da se studentima ne isplaćuju stipendije, a mladi preko Kancelarije za mlade su obmanuti tako što su radili u a za to nisu dobili novčanu nadoknadu.

„Simbol ove vlasti je kružni tokić u centru i besmislena biciklistička staza od 150 metara“- ironično je rekao Stanković.

Što se tiče druge teme o mostu ljudi iz pokreta „Dveri“ naveli su to da su razgovarali sa gospodinom Mirkom Jelenkovićem koji je stručnjak iz oblasti mostogradnje, gde je on objasnio da Kotlujevački most nije bio za rušenje, da se jednostavno mogao sanirati.

Na kraju Predrag Stanković je pozvao sve građane da izađu u subotu 27. juna kada je zakazano otvaranje mosta, i pištaljkama pokažu šta misle o ovom građevinskom poduhvatu Saše Mirkovića. Dodao je još i to da most nije završen iako je Mirković sam sebi dva puta postavljao rokove za završetak pomenutog mosta.

„Ovom prilikom pozivam sve građane i sve političke partije da zajedno izađemo u subotu 27. juna i pokažemo pištaljkama Mirkoviću naše mišljenje o njemu“-završio je Stanković

 

Dodaj komentar