fbpx
BuyBitcoinswithDebitCard
Društvo Politika

Omladinski kamp na Kraljevici TREBAO JE BITI GOTOV do 11. avgusta! Istražujemo dokle se stiglo sa radovima… (VIDEO)

Radovi na izgradnji bungalov naselje ili kompleks Omladinskog kampa na Kraljevici (zvanični naziv projekta) započeti su avgusta 2017. a završetak radova planiran je za 11. avgust 2018. godine. Na današnji dan, 45 dana nakon ISTEKA ROKA, kraj radova nije ni blizu!

Trenutno stanje:

Sama izgradnja se realizuje u okviru projekta prekogranične saradnje, a finansira iz IPA fondova Evropske unije. Prema projektu, na Kraljevici u Zaječaru, planirana je izgradnja bungalov-naselja (14 četvorekrevetnih i 2 dvokrevetna bungalova), menze i kuhinje sa 60 mesta.

 Kako se Grad Zaječar odnosi prema sredstvima koja su dobijena iz donacija, možete videti i sami na slikama iznad, ali i u video prilogu koji sledi. 

O projektu


Projektnu dokumentaciju za ovaj projekat prekogranične saradnje, izradila je preduzetnička radnja „Tim projekt Ksenija Veljković“. Otac vlasnice ovog projekt-biroa, Zaječarcima dobro poznati Zoran Jovanović, dugogodišnji direktor AD “PUT” – firme koja je bila ekskluzivni izvođač infrastrukturnih radova finansiranih iz budžeta grada Zaječara.

Radove na izgradnji kampa na Kraljevici izvodi Privredno društvo za trgovinu i usluge „Manco plus DOO “ iz Beograda. Vlasnik ovog preduzeća je Vladimir Mandić, poznati rukometaš, član SNS i odbornik SNS u Skupštini Beograda (u trenutku dobijanja posla).

Opširnije informacije o celom “poslu” možete pročitati u ovom članku: (NI) PO BABI (NI) PO STRIČEVIMA: KO GRADI ZAJEČARSKE BUNGALOVE?

Možda su putevi rukometa koji vode ka Zaječaru i od njega u najmanju ruku slučajni i čudni, ali svakako postoje…

Svaka povezanost sa gradonačelnikom Zaječara i njegovom rukometnom opsesijom koja se i u ovom mandatu finansira preko leđa građana baš kao i u prethodnom, kao i sa činjenicom da je Milan Stanković danas pomoćnik gradonačelnika Zaječara, a svojevremeno predsednik Rukometnog kluba Zaječar i dugogodišnji rukometni internacionalac je slučajna , za one koji veruju u slučajnosti… Slučajno je i da su svi članovi Srpske napredne stranke…

Gde je zapelo?

Nama ostaje, jedino, da ovim putem zvanično upitamo gradonačelnika Zaječara gospodina Boška Ničića:

Kada će izgradnja kompleksa Omladinskog kampa biti gotova

Hoće li iko snositi odgovornost zbog kašnjenja?

I zašto neće?

Dok čekamo odgovore, pogledajte naš video prilog, napravljen 45 dana NAKON ISTEKA ROKA za završetak radova:

3 komentara

  • Ovo je stvarno bruka i sramota. Stiropor i gipsane table na izvolte, čudi me da su još uvek tu.

    Ali dovoljno nam je da povremeno imamo hleba i igara.

  • A šta ste očekivali??? Pa pogledajte ko je direktor hale, jedne godine odem na novogodišnji turnir, dečko konobar kulturan, sve ok, sledeće godine on direktor!!! Pa to samo u Srbiji ima.

  • ma da je samo on u pitanju!!!decko ne zna za sebe..ide i prica samo MOJA FIRMA MOJA FIRMA…odlepio..pa pogledaj mu sestru,zeta.sta li oni umisljaju?pa pogledaj gradsko veće?nečelnici???kad smo vec kod njih..bane,marina,ivan…ekipa samo tako…sa njim u ekipi i skretničar djoša,taksista,pevaljke…sta li smo zgresili???

Dodaj komentar